Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Mio 50

Als je denkt aan scooter merken zal Sym niet het eerste merk zijn dat in je hoofd opkomt. Toch behoort Sym tot grootste fabrikanten van scooters in de hele wereld. Deze fabrikant uit Azië heeft zich in Europa toegelegd op de productie van scooters in het midden segment. Bijvoorbeeld de Sym Mio 50, een 50cc bromscooter en snorscooter die enorm veel luxe biedt voor een opvallend lage prijs. De Sym Mio 50 krijgt niet altijd de aandacht die het verdient, laten we deze scooter eens in de schijnwerpers zetten!

 

Eigentijdse vormgeving

De Mio 50 heeft kenmerken van de populaire retro scooters met ronde vormen en een ruime doorstap. De details van chroom geven ook een zekere retro look aan het ontwerp. Toch is de Mio 50 direct te herkennen aan de wijze waarop de koplampen zijn ontworpen en deel uitmaken van de voorzijde. De wielen zijn vrij laag, evenals de onderzijde van de scooter waarmee de Mio 50 ook zeer wendbaar is. Sym maakt motorisch goede scooters en de Mio 50 is daarop geen uitzondering.

 

Sym Mio 50 is opvallend compleet

Je hoeft zelf niet in de gaten te houden wanneer de Mio 50 toe is aan een onderhoudsbeurt. Net als bij moderne auto’s geeft de scooter zelf aan wanneer het tijd is voor periodiek onderhoud. Daarmee kunnen slijtage en hoge kosten worden voorkomen. De buddyseat is vanuit het stuur te openen met een elektronische ontgrendeling, dan hoef je niet eerst de sleutel uit het contact te halen. Over het contactslot gesproken, die is uitgerust met een beveiliging waarmee je niet zomaar een object in het slot kunt steken.

 

Snorren en brommen

De Mio 50 is verkrijgbaar in een snorfiets en bromfiets uitvoering voor een maximale snelheid van respectievelijk 25 km/u en 45 km/u. Met de snorfiets is het dragen van een helm niet nodig, je mag rijden op het fietspad. Bij de bromfiets is een helm dragen wel verplicht, je rijdt op de openbare weg binnen de bebouwde kom.

 

Bekijk de Sym Mio 50 in de webshop om alle eigenschappen te ontdekken. Sym is een merk dat je zeker in de gaten moet houden vanwege de hoogstaande techniek en luxe extra’s tegen een lagere prijs dan je zou verwachten.

https://www.fastfuriousscooters.nl/sym/sym-mio/sym-mio