Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Meer tijd voor je business met een antwoordservice

Wanneer je bezig bent met je werk, je business, kun je niet altijd de telefoon aannemen. Maar door niet altijd telefonisch bereikbaar te zijn kun je klanten verliezen. Met een antwoordservice voorkom je dit verlies aan omzet. Bij FreeVoice maken ze zelfs gebruik van klantherkenning waardoor hun antwoordservice naadloos past bij jou en jouw klanten. Daarnaast bieden ze secretariële diensten aan. Je eigen secretaresse op afstand die je secretariële klussen deskundig en met plezier verzorgt.

Jij bezig met je business, de antwoordservice bezig met je bereikbaarheid

Met een telefoniste op afstand ben je altijd telefonisch bereikbaar. Bij FreeVoice hebben ze als missie jouw optimale telefonische bereikbaarheid. Door hun klantherkenning wordt jouw telefoon opgenomen met jouw bedrijfsnaam. Deze deskundige en professionele telefonistes kunnen daarnaast ook afspraken maken in je agenda of je info mailboxen en reserveringssystemen beheren.

De voordelen van de antwoordservice van FreeVoice:

  • Kleinschalig: Persoonlijk contact met hun telefonistes.

  • Deskundig: je telefoontje wordt aangenomen met je bedrijfsnaam. Via mail, whatsapp of SMS word je op de hoogte gebracht van het gesprek. Desgewenst maken zij afspraken voor je.

  • Innovatief: ze herkennen vaak je klant.

  • Professioneel: geschoolde telefonistes met een vast dienstverband, die regelmatig getraind worden.

  • Transparant: Een contract dat per kalendermaand opzegbaar is zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  • Flexibel: jij beslist wanneer je de antwoordservice nodig hebt.

Als jouw business het voeren van een praktijk is dan heeft een telefonische antwoordservice nog een voordeel. Jij kunt je dan volledig op je cliënten richten zonder dat je een behandeling moet onderbreken als de telefoon gaat.

De secretaresse op afstand

Naast een antwoordservice biedt FreeVoice ook secretariële diensten aan. Je secretaresse op afstand voor de secretariële klussen waarvoor je geen tijd hebt. Van het maken van afspraken tot het invoeren van gegevens in je database: Zij verzorgen het deskundig en met plezier. Ook kunnen ze je agenda beheren, reserveringen voor je maken of je info mailbox beheren.

De voordelen van de secretariële diensten van FreeVoice:

  • Goedkoop: Je betaalt alleen voor de diensten die je nodig hebt.

  • Betrouwbaar: FreeVoice heeft een goed netwerk met uitstekende secretaresses met goede referenties.

  • Transparant: Er wordt gewerkt op uurbasis.

  • Flexibel: Jij beslist wanneer je de secretariële diensten nodig zijn.