Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Hoe lang rijdt u eigenlijk?

De rittenregistratie in Nederland is verplicht vanuit de overheid. Als u op een eenvoudige wijze uw rittenregistratie wilt bijhouden, dan kunt u dat op een professionele wijze doen door middel van de software van GTM. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk in de praktijk?

Rondrijden in uw voertuig

Als u een nieuwe auto heeft aangeschaft, dan wilt u natuurlijk maximaal genieten van de mogelijkheden die de nieuwe auto biedt. Dit is namelijk de voornaamste reden waarom mensen een nieuwe auto aanschaffen, je wilt natuurlijk wel een upgrade als je ervoor kiest om een nieuwe auto aan te schaffen. Daarom zie je steeds vaker dat mensen switchen van auto, of een auto aanschaffen om er slechts in de rijden om te ervaren wat het voertuig allemaal te bieden heeft. Maar wat de reden ook is dat u een auto aanschaft, bent u wel op de hoogte van de spelregels die zijn opgesteld door de Nederlandse overheid die betrekking hebben op de rittenregistratie?

Alles moet worden genoteerd

Op het moment dat u ervoor kiest om een nieuwe auto aan te schaffen, bent u verplicht om het aantal ritten te regristeren dat u maakt. Want door dit bij te houden kan er precies in de gaten worden gehouden of er wel genoeg belasting wordt betaald en wat de kilometerstand van het voortuig is. Want als iemand tweedehands een auto aanschaft, dan is de verkoper verplicht om de exacte kilometerstand door te geven. Je ziet dat mensen die vaak nog ouderwets bijhouden op papier, maar door de technische vooruitgang zijn hier ook andere mogelijkheden voor. Het is namelijk zo dat je met de software van GTM, alle ritten online kunt registeren. Hierdoor bent u in staat om online uw rittenregistratie bij te houden. Als u ook gebruik wilt maken van de nieuwste technieken op gebied van rittenregistratie, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

 

https://www.globaltrackmarks.nl/