Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Isolatieglas

Isolatieglas: een keuze voor de toekomst

Wie besluit om isolerend glas in huis te plaatsen, maakt een keuze die gericht is op de toekomst. De eisen om duurzamer te stoken en minder CO2-uitstoot te realiseren, worden steeds strenger. Met isolatieglas lever je een echte bijdrage aan een schoner milieu. De warmte in huis wordt veel beter vastgehouden dan bij enkel glas, wat leidt tot een verminderde uitstoot van koolmonoxide. En natuurlijk: tot een lagere gasrekening.

 

Waarom isolatieglas zo ideaal is

Een groot voordeel waarvan je profiteert bij isolatieglas, is verder ook de inbraakwerende werking van isolerend glas. Inbrekers snijden dubbelglas er niet zo snel uit als enkel glas. En wat dacht je van de volgende interessante pluspunten van geïsoleerd glasmateriaal? 

  • Geluidsdemping. Isolatieglas helpt om omgevingsgeluiden te absorberen. Met name in buurten met veel pelende kinderen is het handig om dubbelglas te hebben, zodat je minder last hebt van geluiden van buiten. Omgekeerd is er natuurlijk ook effect. Geluiden van binnen uit zijn minder goed hoorbaar voor de buren.
  • Brandvertragende werking. Er is uit onderzoek gebleken dat geïsoleerd glas brandvertragender werkt dan enkel glas.
  • De woningwaarde wordt hoger wanneer er isolerend glas in huis wordt aangebracht. Dat is logisch, omdat jouw woning met goed glas een hogere energielabel krijgt.
  • Ten slotte wordt het binnen in huis een stuk aangenamer als er dubbel glas is. Met vervelende tocht is het gedaan en het voelt in huis warmer aan.

 

Kies voor Glaskoning

Jouw geïsoleerde glas kun je voor scherpe tarieven kopen in de online shop van Glaskoning.nl. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ontdek het zelf! Wacht niet te lang met het kopen van geïsoleerd glas, want dat betekent onnodig verlies van energie en geld. Bekijk de glassoorten van Glaskoning nu en bestel meteen.