Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Het uitbesteden van salarisverwerking

Elk jaar verandert er wel weer iets met betrekking op het salaris en u moet dus ook elk jaar weer kijken naar de salarissen van je werknemers, je probeert dit zo goed mogelijk bij te houden, maar soms is dit niet meer te doen. Het berekenen van een salaris lijkt wel onmogelijk geworden, en leuk is het al helemaal niet. Gelukkig zijn er nu bedrijven die een online salarisadministratie aanbieden, wat zelfs 24 uur per dag toegankelijk is. Het voordeel is ook nog eens dat je de loonstrookjes niet meer overal hebt rond slingeren, de werknemers kunnen het namelijk gewoon inzien op hun desktop. Een salarisservice maakt namelijk gebruikt van een bepaalde salarissoftware.

Naast dat het heel erg gemakkelijk is, zal jij ook meer tijd over hebben en de salarissoftware zorgt dat alles up-to-date blijft, zelfs cao aanpassingen worden doorgevoerd. Je hoeft je niet meer telkens te ergeren, omdat je weer opnieuw de salarissen moet berekenen en je hebt meer tijd over voor vrije tijd. Snap je even niets meer van de software? Geen probleem, neem gewoon even telefonisch contact op.

De salarisservice kan ook nog eens uitgebreid worden bij vele aanbieders, bijvoorbeeld met een managementinformatiemodule, alle managementinformatie kunt u hier vinden. Je kan bijvoorbeeld additioneel toevoegen dat de overboeking van de salarissen automatisch gaat. Andere opties hebben vaak betrekking op alles omtrent de salaris, bijvoorbeeld periodieke loonopgaven, dit zal per aanbieder verschillen. Als bedrijf kunt u dus ook nog een hoop zelf bijhouden en de kosten minimaliseren als u dat fijn vindt. Heeft u toch behoefte aan meer vrije tijd, dan is het goed mogelijk om meer uit te besteden. Het externe bedrijf mag niets met uw gegevens doen en daar hoeft u zich dus ook geen zorgen over te maken. Dus als u klaagt over de loonstrookjes of weinig vrije tijd, dit is vaak een eigen keuze.

http://www.cbbs.nl/