Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Gerechtsdeurwaarder Amersfoort inschakelen

Het werd de hoogste tijd dat ik een gerechtsdeurwaarder uit  Amersfoort ging inschakelen. De laatste tijd merk ik gewoon dat het steeds slechter gaat met mijn bedrijf en dat sommige klanten mij niet meer trouw terug betalen. Hierdoor loop ik best veel geld mis en kan ik bijna zeggen dat ik mijn bedrijf moet gaan sluiten. Maar zover wil ik het niet laten komen, dus moest ik nu wel hulp gaan inschakelen. Gelukkig wist ik precies wie ik moest hebben.

Waarom een gerechtsdeurwaarder uit de omgeving Amersfoort?

Ik had goede verhalen gehoord van Groeneveld GDW, de uit de omgeving van Amersfoort. Daar hebben ze namelijk veel mensen weer hun facturen laten betalen en zijn sommige bedrijf net op tijd gered. Dus ik wilde dit ook wel eens meemaken, dus heb ik contact gezocht met het bedrijf. Daarna kon ik meteen de volgende dag op gesprek komen en bespraken we meer details over mijn situatie. Ze boden aan om mij in hun systeem te zetten voor een incassotraject waar ze bepaalde gegevens van mijn bedrijf konden zien. Ik zag hier geen probleem in en vertrouwde ze, dus ben dit traject met hen gestart. Hiervoor gebruikte ze DebKey om alles bij te houden welke stappen ze deden en welke informatie zij nodig hadden van mij.

Alles weer helemaal voor elkaar

Na ongeveer een paar maanden in het traject merkte ik dat ik weer geld binnen kreeg op mijn bankrekening van mijn bedrijf. Toen ik de beschrijving ervan las, wist ik meteen dat dit het werk was van Groeneveld GDW. Dit was echt top! Bovendien zag ik via DebKey wat ze allemaal bij verschillende klanten hadden gedaan. Ik had dit echt niet zonder Groeneveld GDW kunnen doen. Zonder hen was ik waarschijnlijk failliet geweest, maar nu heb ik mijn financiële zaken weer op te rit.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat Groeneveld GDW voor u kan betekenen met een incassotraject of meer? Bekijk dan eens de website van Groeneveld GDW via www.rechten-plek.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij aanbieden aan u.