Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Vrijstaande elektrische sfeerhaard kopen?

Een open haard in je huis is romantisch en gezellig. Samen met je partner op jullie vrije avond bij de open haard zitten met een heerlijk glas wijn of andere drank. Mooie dromen als je een huis hebt met een open haard. Maar ook als je geen open haard hebt is het mogelijk om te genieten van een open haard. Natuurlijk kan je een open haard laten
inbouwen. Echter dat is duur en kost tijd. Dan wordt het tijd voor een elektrische haard vrijstaand.

 

Elektrische haard vrijstaand makkelijk en overal

Een elektrische haard vrijstaand is gemakkelijk te plaatsen. Je hebt geen verbouwing van je huis nodig. Je hebt immers geen rookkanaal nodig. Dat betekent ook dat je in een flat ook een open haard kan hebben. Het maakt niet uit of je buren boven je hebt wonen. Daarnaast is het laten inbouwen van een open haard erg duur. Een vrijstaande elektrische open haard is vele malen goedkoper dan een ingebouwde open haard.

 

Echt of nep?

Veel mensen denken dat een elektrische open haard toch anders is dan een echte open haard. Natuurlijk is het anders. Er komt immers geen gevaarlijk vuur aan te pas. Tegenwoordig zijn de elektrische haarden voorzien van opti-virtual en opti-myst technieken. Dat betekent dat de vlammen levensecht lijken. Het gezellige geknetter van het vuur en de vorm van het vuur lijkt levensecht.

 

Een elektrische haard zorgt voor sfeer

Naast dat een elektrische haard net echt lijkt, is een elektrische haard stijlvol. Een open haard in een kamer maakt de kamer gezellig of romantisch. Elektrische open haarden zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Ouderwetse stijlvolle open haarden en moderne marmeren open haarden.

Een open haard is gezellig en romantisch. Echter een open haard laten inbouwen is duur en soms onmogelijk als je in een flat woont. Een elektrische vrijstaande open haard heeft geen verbouwing nodig. Tegenwoordig zijn de elektrische open haarden levensecht.

Gerelateerde artikelen

Welke beveiligingscamera kies ik?

Uw eigen ontwerp bij ons laten printen

Wat kost een nieuwe website laten maken