Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een huis steeds vaker direct te verkopen aan een makelaar in Rotterdam

Huizen in Rotterdam worden steeds vaker direct verkocht aan opkopende makelaars. Hier zitten onder andere vastgoedbedrijven waar makelaars werkzaam zijn en er zijn ook veel makelaars die een eigen vastgoedbedrijf zijn gestart. Het verkopen van een huis kan steeds vaker plaatsvinden aan een opkoper of belegger. Het verkopen van een huis verloopt vlot en het kost de verkoper niets. Er worden geen makelaarskosten of notariskosten in rekening gebracht en alle soorten woningen kunnen worden verkocht aan opkopende makelaars.

Ook in Rotterdam worden huizen steeds vaker aan maatschappijen en andere investeerders verkocht. Waar dit vooral in het verleden bij Den Haag en Amsterdam voorkwam, is nu Rotterdam aan de beurt. Vanwege de toenemende interesse door zowel binnenlandse investeerders, maar vooral ook buitenlandse investeerders, wordt de prijs opgedreven. Hierdoor worden particuliere woningeigenaren steeds meer geïnteresseerd in een verkoop aan een andere partij dan een particulier. En vooral in de stad is er weinig binding met de buren en eigenlijk zijn particuliere huurwoningen in grootstedelijk gebied vrij normaal. Dit is natuurlijk anders in minder drukke plaatsen, maar ook daar groeit het gestaag. Het verkopen van een huis in Rotterdam krijgt dus een nieuwe dimensie.

Het verkopen van een huis aan een investeerder biedt meerdere voordelen. Naast de hogere koopsom wat soms het geval is, biedt een opkoper of investeerder directe zekerheid. Dit heeft te maken met het bod wat bij een opkoper zonder voorbehoud van financierin gplaatsvindt. Een particulier zla altijd een x bedrag aan financieringsvoorbehoud nodig hebben, wat een opkoper niet nodig heeft.

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een grote opkoper voor een goede en snelle verkoop die u de directe zekerheid biedt wat u wellicht uitkomst biedt.

https://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen-rotterdam/