Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Lees hier alle raamdecoratie tips!

Heb jij ook zo een behoefte om jouw huis een nieuwe uitstraling te geven? Dat snappen wij heel goed. Een nieuwe look doet altijd goed. Iedereen voelt zich prettig wanneer je lekker van de kapper bent geweest of een ander type schoonheidssalon. Voor jouw woning geldt hetzelfde. Het is natuurlijk geen levend wezen, maar jij zelf moet er wel optimaal in kunnen leven! Wij hebben om deze reden een aantal bruikbare tips die je kan toepassen, om de ramen van jouw woning te decoreren voor een compleet nieuwe look!

Gordijnen

Om jouw woning helemaal perfect te maken is het ophangen van geschikte gordijnen een must! Niet alleen zijn gordijnen mega functioneel, doordat het voor verduistering zorgt in huis, maar ook jouw privacy waarborgt. Ook kan je in combinatie met jouw smaak en interieurstijl ongekend veel detail in huis brengen. Of je nou voor een grijze, antracieten, witte of juist een rode kleur gordijn gaat. Er zijn oneindig mogelijkheden. Ben je fan van vitrages of ga je juist voor linnen gordijnen, niks is te gek om van jouw eigen huis de meest comfortabele plek te maken die er is. Op zoek naar nieuwe gordijnen? Gebruik dan eenvoudig de zoekterm: gordijnen woonkamer!

Bloemen

Naast gordijnen in een woning, is er ook een andere manier om het raam te decoreren. Vooral als je iets wilt doen wat bijna niemand doet! Iets wat het huis compleet opfleurt zijn bloemen! Bloemen zorgen voor veel leven in een ruimte. Ook dragen bloemen mee aan een gezond en positieve gemoedstoestand van een mens. Hang daarom aan een koord, verschillende soorten kleurrijke bloemen. Vanaf de bank of stoel in de woonkamer naar buiten kijken heeft nooit meer zo veel beleving gehad! Iedereen die op visite komt, zelfs de postbode die langs het raam loopt zal ongetwijfeld vol verbijstering staan door de prachtige decoraties!

Speel in op de feestdagen

Naast prachtige gordijnen en bloemen kan je ook je raam decoreren met elementen die inhaken op de feestdagen die er in het jaar zijn. Tijdens de sinterklaas periodes is het super leuk om slingers op te hangen in het thema van deze feestdag. Of hang leuke kerstversiering op wanneer de sint en zijn knechten weer uit het land verdwenen zijn. Zelfs in de lente zijn er super veel mogelijkheden. Hang een leuke paas tak bij het raam voor een super mooi en knus effect!