Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Kerakoll: Uw go-to voor alles wat met vloeren te maken heeft

Welke vloer je ook zoekt, hardhout, tegels of steen, er is één bedrijf dat alle antwoorden en oplossingen heeft. Dat bedrijf is Kerakoll. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van design en constructie is dit Italiaanse merk toonaangevend in de industrie als het gaat om vloerproducten. Laten we eens nader bekijken wat Kerakoll zo bijzonder maakt.

Wat maakt Kerakoll uniek?

Kerakoll biedt een reeks producten die ontworpen zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Hun brede selectie omvat alles van keramische tegels tot houten vloeren en zelfs natuurstenen oppervlakken. Bovendien bieden ze een uitgebreid assortiment gereedschappen en accessoires om te helpen bij de installatie en het onderhoud. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig te installeren systeem of naar iets dat meer zorg en aandacht vereist bij het leggen van je nieuwe vloerbedekking, bij Kerakoll kun je altijd iets perfects vinden.

Kerakoll Egaline

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een ruimte te egaliseren voordat je tegels legt, dan is de Kerakoll egaline de perfecte oplossing! Met zijn verstelbare armen, verlengde reikwijdte en telescopische poten bereik je met dit lichtgewicht apparaat in een handomdraai perfect vlakke oppervlakken. En dankzij het intuïtieve ontwerp hoef je geen ingenieursdiploma te hebben om ermee te werken, zodat vervelende egalisatietaken snel achter de rug zijn. Sommigen zeggen zelfs dat het gebruik van de kerakoll leveler zo leuk is dat ze op zoek gaan naar meer oppervlakken om te egaliseren! Wacht dus niet langer – bespaar jezelf tijd en frustratie en koop vandaag nog een kerakoll leveler.

Naast hun uitgebreide productkeuze biedt Kerakoll ook persoonlijk advies over installatie en onderhoud. Ze hebben specialisten die alle vragen kunnen beantwoorden over welk product het beste is voor jouw project en ook tips kunnen geven over hoe je het gekozen materiaal goed kunt leggen. Dus of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele installateur, hun experts kunnen nuttige informatie geven die speciaal voor jou is afgestemd!

Kerakoll is ook trots op zijn inzet voor duurzaamheid. Voor al hun producten worden milieuvriendelijke materialen gebruikt, zoals gerecycled glas of natuursteen uit plaatselijke steengroeven. En omdat de productieprocessen uiterst efficiënt zijn – ze gebruiken alleen de nodige grondstoffen zonder afval te produceren – zijn hun producten zeer betaalbaar in vergelijking met andere merken op de markt.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig te installeren systeem of naar iets dat meer zorg en aandacht vereist bij het leggen van je nieuwe vloerbedekking, Kerakoll heeft het voor je! Met hun ruime keuze aan hoogwaardige producten, persoonlijk advies over installatie en onderhoud, plus toewijding aan duurzaamheid – ze hebben de lat echt hoog gelegd als het gaat om vloeroplossingen! Dus als je op zoek bent naar iets bijzonders op het gebied van design EN kwaliteit – zoek dan niet verder dan Kerakoll!