Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Industriële deurgrepen voor in de keuken

Heb je ooit likkebaardend staan kijken bij een nieuwe keuken? Je keek misschien ook even naar het prijskaartje en toen schrok je denk ik. Een nieuwe keuken is duur, en vaak kan je met een paar simpele ingrepen je oude keuken weer een nieuwe stoere look geven.

Industriële deurgrepen geven je oude keuken een nieuw stoer uiterlijk

Voordat je je oude keuken uit je huis sloopt is het een goed idee om je af te vragen of het niet makkelijker en voordeliger kan. Met nieuwe industriële deurgrepen ziet je oude keuken en zo weer hip uit. Een simpele manier om te keuken weer helemaal hip en deze tijd te maken.

Industrieel ontwerp in de keuken

Wat is industrieel design eigenlijk? Wat verstaan we daaronder? Het is een stoere stroming in design. Functionaliteit is het allerbelangrijkste. Over het algemeen is het zeer robuust, geen frutsels en tierelantijntjes. Industrieel design is dus functioneel en strak.

Hoe kies je de juiste maat handgrepen?

Om de juiste maat handgrepen te kiezen moet je eerst even een oude handgreep verwijderen uit je keuken. Vervolgens meet je de afstand van het hart van het ene gat naar het hart van het andere gat. De gemeten afstand noemt men ook wel de steekmaat/hart op hart afstand. Deze maat heb je nodig om de juiste maat grepen voor je keukendeurtjes te bestellen. Het bevestigen van de nieuwe grepen is eenvoudig want je kan de oude gaten gebruiken.

Zoek een specialist op het gebied van industriële keuken handgrepen

Voor voldoende keus in mooie, stoere handgrepen kan je het beste een specialist zoeken op dat gebied. De deurgrepen winkel is zo’n winkel. Kijk maar eens onder handgrepen keuken. Ze hebben een ruime selectie die je per maat kan bekijken. Naast nieuwe handgrepen kan je ook overwegen om de kastdeurtjes opnieuw te laten spuiten. Je kan ook beslissen om eerst alleen de grepen te vervangen.