Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuwe vloer? Ga voor hout!

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor in jouw woning? Dat is altijd een lastige keuze, want waar ga je voor? Ga je voor laminaat, parket, pvc of wil je een echte authentieke houten vloer die jouw woning die echte luxe uitstraling geeft? Lees hier waarom een houten vloer een goede keuze is!

Van een houten vloer heb je heel lang plezier

Het mooie aan een houten vloer is dat het een compleet eigen, unieke uitstraling heeft. Het geeft jouw huis wat extra luxe en past in elk interieur. Deze vloer is tijdloos en gaat enorm lang mee. Je kunt de vloer laten opschuren en opnieuw in de lak, olie of wax zetten zodra ‘ie versleten is. Na het opschuren en lakken is de vloer weer als nieuw! Ben je uitgekeken op de kleur van je houten vloer? Gebruik een andere lak en je vloer heeft een compleet nieuwe uitstraling. Met een houten vloer kun je dus alle kanten op!

Houd je houten vloer eenvoudig schoon

Heeft hout veel onderhoud nodig? Welnee! Eens in de 8 tot 15 jaar heeft je houten vloer een grondige schuurbeurt nodig, maar tot die tijd is het dweilen en stofzuigen van je vloer voldoende om ‘m mooi te houden. Er zijn allerlei reinigingsproducten op de markt speciaal voor het schoonmaken van jouw houten vloer die ervoor zorgen dat jouw vloer nog langer mooi blijft! Vergeet ook niet jouw meubels af te plakken met vilt. Dit voorkomt beschadigingen en strepen!

Altijd warme voeten

Wil jij altijd een aangename temperatuur in huis en nooit meer last hebben van koude voeten? Vloerverwarming is dan ideaal, en het mooie is: bij enkele houten vloeren is dit geen probleem! Ga bijvoorbeeld voor een eiken, kambala of afzelia houten vloer. Informeer wel goed bij een houten vloeren specialist of de vloer die jij op het oog hebt geschikt is voor vloerverwarming.