Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Bitcoinblogs om te volgen

Nu de bitcoin koers omhoog gaat samen met de meeste andere cryptocurrency lijkt het nieuws niet aan te slepen. Overal waar je kijkt worden nieuwtjes geschreven, koersvoorspellingen gedaan en gefilosofeerd over de toekomst van bitcoin en de blockchain technologie. Dit is maar goed ook, want investeren zonder dat je weet waar je mee bezig bent is niet handig.

 

Waar kan ik terecht voor mijn nieuws?

Er bestaan talloze nieuwswebsites waar je terecht kan voor je crypto nieuws. De een richt zich op het nieuws rondom bitcoin in het bijzonder en de ander is speciaal gemaakt voor een enkele altijd. Op currentcrypto.nl bijvoorbeeld kun je altijd het laatste crypto nieuws volgen rondom bitcoin, crypto, blockchain en koers voorspellingen. 

 

Het is goed om altijd meerdere bronnen te raadplegen voor je nieuws, in principe hoe meer hoe beter. Zorg er alleen wel altijd voor dat je gewoon blijft doen wat je moet doen. Enkel het lezen van nieuws gaat je geen geld opleveren. Het zoeken naar de vraag wat gaat de cardano koers doen bijvoorbeeld kan je helpen om te bepalen of het een goede investering is voor de toekomst. 

 

Het is belangrijk je bewust te zijn van het feit dat je al dit soort nieuws met een korreltje zout moet nemen. Niemand kan dit natuurlijk met 100% zekerheid voorspellen. Wel is het een goed uitgangspunt voor je zoektocht naar antwoorden. Het vinden van een cryptocurrency die nog niet veel is gestegen in vergelijking met andere coins kan je namelijk veel geld opleveren.

 

Enkele dingen die je altijd in je achterhoofd moet houden bij het handelen in cryptocurrency is dat je dit nooit met geld moet doen dat je niet kunt missen. Geld voor de huur is namelijk een on-go. Geld dat je daarentegen de komende jaren toch niet nodig hebt is mogelijk een ‘gokje’ waard mocht je het risico willen lopen.