Rotterdam Wonen
Image default
Electronica en Computers

Digitale archivering ontsluit uw archief

Digitale archivering voor het archief van uw bedrijf? Dat is een oplossing met het oog op de toekomst! Hoewel veel bedrijven de administratie, de dossiers en het archief nog steeds in papieren vorm hebben, biedt digitale archivering inmiddels veel meer voordelen. Maak gebruik van de nieuwste technologie en laat uw archief digitaliseren door de specialisten van GMS. Op die manier krijgen u en uw medewerkers beter dan ooit toegang tot cruciale informatie, altijd en overal. Het digitale archief is ruimtebesparend, duurzaam, veilig en betrouwbaar.

Stap over op digitale archivering

Het digitale archief heeft de toekomst. Zelfs als u gewend bent aan werken op papier, zullen de voordelen van digitale archivering vrijwel direct duidelijk zijn. Het belangrijkste voordeel van deze nieuwe manier van archiveren, is dat de informatie in het archief voor iedereen – dat wil zeggen, voor de juiste personen – toegankelijk wordt. Het zoeken van een relevant document wordt zo simpel als een druk op de knop! Daarmee komt dus een einde aan het zoeken in de vuistdikke dossiers of in onoverzichtelijke microfilms. De efficiëntie van digitalisering komt tot uiting in het gebruik, maar ook in het bijhouden van het archief. Voortaan heeft u overal en altijd toegang tot de informatie die u nodig heeft.

Meer dan het inscannen van uw papieren archief

Digitalisering houdt veel meer in dan alleen het inscannen van uw huidige papieren archief. Met de stap naar een volledig digitaal archief neemt ook de veiligheid, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid sterk toe. Hoe vaak komt het niet voor dat u in uw archief op zoek bent naar een specifiek document en dat het veel tijd kost voordat u het daadwerkelijk in handen heeft? Door middel van de gebruiksvriendelijke software die voor het digitaliseren wordt gebruikt, is het voortaan veel eenvoudiger om de informatie te vinden die u nodig heeft. Dat werkt wel zo efficiënt.

https://gmsnl.com/