Rotterdam Wonen
Image default
Electronica en Computers

Goede airconditioning in Roosendaal

Wanneer het kwik boven de 30 graden komt, raken Nederlanders in paniek en kopen we een airco of ventilator. Met een split airco unit heb je in de winter ook wat aan je koele airconditioning in Roosendaal. Een split airco unit kan naast koele lucht ook warme lucht uitstoten. Zo bereid je je optimaal voor op het wisselvallige weer in ons kikkerlandje.

Single of multi split airco unit

Een split airco is een airconditioningsysteem dat je zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken. Het zorgt voor een aangename temperatuur gedurende het hele jaar. In de winter blaast het warme lucht de slaapkamer in en in de zomer koelt het de kamer. Split airco’s zijn er in verschillende soorten en maten. We maken onderscheid in twee soorten: single split units en multi splits units.

Multi split airco is een aircosysteem dat bestaat uit meerdere units: twee of meerdere binnenunit en een buitenunit. De split airco wordt aan de muur bevestigd en koelt of verwarmt daarmee de ruimte. Als je een groot huis hebt of een bedrijfspand met veel ruimte, dan is de multi split airco de beste keuze. Een multi split airco kan namelijk meerdere ruimtes tegelijkertijd koelen of verwarmen. Een single split unit heeft ook een buitenunit en één binnenunit. De single split airco kan maar een enkele ruimte verwarmen of verkoelen.

Split airco in de slaapkamer

De binnenunit van een split airco wordt vaak geplaatst in de slaapkamer. Waarom? Het grote voordeel van een split airco is dat hij nauwelijks geluid maakt. Veel airco’s produceren irritante bijgeluiden wat slapen lastiger maakt, zeker als het ook nog een plaknacht is. Met een split airco unit kun je rustig slapen in een koele slaapkamer.

Airco split unit inclusief montage

Wat een nadeel kan zijn van een airco split unit is dat hij lastig te installeren is. Daarom is het verstandig om dit over te laten aan een expert op dit gebied. Op het internet kun je een airco split unit inclusief montage bestellen. Een installateur komt de units dan op de juiste manier installeren.

Airco service in Roosendaal

Woon je in Roosendaal en op zoek naar goede airconditioning? Kies dan voor een airco split unit (inclusief montage). Bij Nico’s Koeltechniek kun je gebruikmaken van een airco service. Je ontvangt dan gratis advies, complete installatie en onderhoud. Nico’s Koeltechniek verzorgt de installatie van airco units voor particulieren en zakelijke klanten.

https://www.nicoskoeltechniek.nl/