Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

De sfeer in je kamer verbeteren met behang

Kleuren kiezen is erg bepalend voor de sfeer in huis, zoals donkere kleuren voelt warmer aan en blauw werkt kalmerend. Als het gaat om het aankleden van uw muren, is er verf, behang en gestructureerd behang. Het is een toegevoegde laag die meer interesse wekt en een gevoel van diepte toevoegt aan elke ruimte door een tactiele aanraking. Bij Behang Deals kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan behang voor verschillende behangstijlen.

“Getextureerde oppervlakken voegen een warm dimensionaal effect toe aan elke ruimte”, zegt DeAnna Hain, directeur marketing bij York Wallcoverings in York, Pennsylvania. “Ze kunnen de handafwerking van veel renovatieprojecten in een fractie van de tijd nabootsen, zijn duurzamer en gemakkelijker schoon te maken.”

Behang in de slaapkamer

“Structuurbehang doet wonderen voor elke kamer. Het mooie van ons structuurbehang is dat het structuurelement goed past bij alle kleurenpaletten en kan werken met het subtielste en zachtste kleurenpalet voor gewaagde en heldere looks. We gebruiken een speciale inkt die boven het oppervlak van het behang uitkomt als het behang is uitgehard. Het kan op verschillende manieren op onze ontwerpen worden toegepast.

“Structuurbehang kan in dezelfde toepassingen worden gebruikt als behang zonder structuur. Een huidige trend is om behang op alle muren in een kamer te gebruiken, evenals een enkele muur die opvalt.

“Natuurlijke vezels zijn een geweldig voorbeeld van een van onze gestructureerde achtergronden. Het bootst de werkelijke natuurlijke vezels na die worden gebruikt in traditioneel grasdoekbehang met onze gestructureerde inkt om een ​​natuurlijk gestructureerd gevoel aan het behangoppervlak te geven. Brass Belly heeft een driedimensionaal uiterlijk dankzij de unieke textuureffecten in het ontwerp. “

– Amanda Both, hoofdontwerper uit Ohio van Tempaper, een lijn met verwijderbaar behang

Modern bloemen behang voor in huis

Het kiezen van het perfecte behang kan overweldigend zijn, maar het is de perfecte gelegenheid om een ​​moderne draai te geven aan de traditionele stijl van je huis. We kunnen allemaal denken dat bloemen behang generaties lang een hoofdbestanddeel van het huis was, en zelfs de oude Grieken versierden alles wat ze konden met bloemen. Maar is bloemen nog steeds in de mode? Zal je huis eruitzien als dat van je grootmoeder? Laten we eens kijken waarom bloemen een geweldige, moderne keuze voor jou zijn.

Het is niet het behang van je grootmoeder

Als je alleen de bloemenmuurbekleding van je grootmoeder hebt gezien, zou het je vergeven zijn als je het idee uit de weg ging. Tegenwoordig zijn er bloemmotieven op wandbekleding voor bijna elke smaak. Misschien wilt u bijvoorbeeld iets eenvoudigs dat een vleugje elegantie aan uw muren geeft zonder de rest van de decoratie te overweldigen. Er is een bloemenwandbekleding die perfect bij u past. En als u iets edgy wilt dat een statement maakt en aandacht vraagt, zijn er ook opties die aan die behoefte voldoen. In feite is veelzijdigheid een van de belangrijkste redenen waarom bloemen door de jaren heen zo populair zijn gebleven.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – SEO kosten?