Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Een zwart huisnummer, de perfecte keuze

Ga je binnenkort verhuizen naar een prachtige nieuwe woning of ben je opzoek naar een nieuw huisnummer voor je huidige huis? Zoek dan niet verder en lees snel waarom een zwart huisnummer anno 2021 helemaal hip is! 

Trendy

We zagen het afgelopen jaren al, maar ook dit jaar is zwart helemaal hip binnen in huis. Iedereen kent wel de prachtige zwarte stalen deuren, een zwarte wand of een zwarte vloer. Dit komt doordat de zwarte kleur veel elegantie en stijl uitstraalt. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken en te houden en is het weer modern. Maar waarom zouden we deze trends alleen maar binnen in huis houden? Ook buitenhuis is het juist mooi om deze kleur door te trekken. Zo zie je ook buiten de elegantie en de moderne stijl terug komen. Een van de mogelijkheden hiervoor is het kiezen voor een zwart stalen huisnummer. Een zwart huisnummer zorgt voor een extra eyecatcher van je woning en verhoogd het aangezicht van de woning. 

Verschillende woningen

Natuurlijk hangt de keuze van een zwart huisnummer af van uw woning. Heb je een nieuwbouw woning? Dan is de het zwarte huisnummer extra populair en zal het zorgen voor een speels contrast. Bij een lichte muur zal het zwarte huisnummer namelijk extra tot zijn recht komen doordat het contrast tussen beide kleuren groter is. Maar ook bij een klassiek huis zorgt een zwart huisnummer voor extra elegantie. Wees dus niet bang en zoek die extra spanning op bij de keuze voor een huisnummer. 

Mogelijkheden

Bij de keuze voor een zwart huisnummer kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende groottes en kun je kiezen voor een mart zwart huisnummer of juist eentje met RVS of extra glans. Heb je een kleiner huis dan kun je kiezen voor een kleiner cijfer en bij een groot huis komen extra grote huisnummers juist goed tot hun recht. Door het juiste materiaal voor de huisnummers zijn zwarte huisnummers zeer duurzaam en heb je er weinig onderhoud aan.

Extra toevoegingen

Niet alleen een zwart huisnummer is helemaal hip en trendy, je kunt het huisnummer natuurlijk nog extra uitbreiden door bijvoorbeeld de familienaam of de namen van alle familieleden toe te voegen. Naast het naambord kun je ook kiezen voor speciale designs zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een tekening of logo. 

Voor een ander

Een zwart huisnummer is niet alleen leuk voor jezelf maar dit trendy cadeau is ook leuk om aan iemand anders te geven. Gaat een van jouw vrienden of familieleden binnenkort verhuizen en weet je niet wat je diegene moet geven? Kies dan voor een zwart huisnummer zodat jouw cadeau meteen zorgt voor een leuke boost aan het nieuwe huis.

Twijfel dus niet langer en ga nu aan de slag met de eyecatcher van jouw (nieuwe) woning waar de hele buurt jaloers op zal zijn.

Tip om in ieder geval even een kijkje te nemen: Rvshuisnummers.nl