Rotterdam Wonen
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd zorgt ervoor dat jij je scootertheorie snel haalt

Wil jij binnenkort lekker kunnen rondrijden op je scooter of brommer? Dan is het zaak dat je eerst je scootertheorie in de wacht sleept. Zie je hier best wel tegenop? Wij van Gelijk Geslaagd willen jou er graag bij helpen! Met onze unieke en slimme tweedaagse scooter theoriecursus haal jij dat examen met gemak. Twee dagen theorie stampen met hulp van ons en jij bent er helemaal klaar voor!

Je leert van ons alles wat op het examen gevraagd gaat worden. Vragen over verkeersborden, verkeerssituaties en verkeersregels zijn voor jou dan ook een makkie na het volgen van de theoriecursus. Op zondag geven wij je les tussen 12.00 en 18.00. Alle lesstof die je moet weten komt aan bod. De les is duidelijk en voor iedereen te volgen, ook als je leren best lastig vindt. Problematiek als ADHD, dyslexie, taalachterstand of moeite met concentratie is voor ons geen enkel probleem. De docent weet precies hoe hij ervoor kan zorgen dat jij gewoon je examen bij het CBR kan halen.

Op maandag herhalen we tussen 07.00 en 09.00 alle lesstof die we op zondag hebben behandeld. Je kan vragen stellen over de theorie en je geheugen even lekker opfrissen. Om 09.00 gaan we met elkaar naar de examenlocatie van het CBR. Tijd om je examen te maken en te laten zien wat je weet! Je zal zeker slagen!

Wij geven voor verschillende voertuigen theoriecursussen

Wij helpen je bij Gelijk Geslaagd niet alleen aan je scootertheorie. Ook wanneer je je auto rijbewijs wilt halen bereiden we je tot in de puntjes voor op het auto theorie examen. Dit doen we met onze dagcursus theorie auto. De auto theoriecursus duurt maar 1 dag. Je krijgt hierbij de hele ochtend en een klein deel van de middag les, daarna ga je je examen bij het CBR maken.

Ons aanbod theoriecursussen bevat ook een theoriecursus voor de motor. Dus hoe jij de weg ook op wilt, wij helpen je met je theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/