Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Wilt u een hypotheek afsluiten in Amsterdam? Win gedegen advies in bij dit bedrijf!

Pesschier & Lormans is uw hypotheekadviseur in regio Amsterdam. Het advies dat zij u geven, gaat verder dan alleen uw hypotheek. Uw gehele financiële situatie wordt in kaart gebracht en offertes bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen worden aangevraagd. Wanneer dit gewenst is, wordt de hypotheek van uw pand in Amsterdam voor u afgesloten. De zorg voor de gehele financiële administratie en de afhandeling kan daarnaast ook worden opgepakt door dit bedrijf. Bent u geïnteresseerd in de volledige hypothecaire planning die Pesschier & Lormans u aanbiedt? Dan zullen er een aantal gesprekken nodig zijn.

Gesprekken met een ongebonden adviseur

Het eerste gesprek dat u voert met de ongebonden adviseur is kosteloos. Dit gesprek zal leiden tot het vaststellen van een gewenst hypotheekbedrag. Ook de kosten die daaruit voortvloeien zullen besproken worden. Is het samen met uw makelaar gelukt om uw droomhuis in Amsterdam te vinden wilt u dus een hypotheek gaan afsluiten? Dan zorgt Pesschier & Lormans voor de financiële inrichting. Neem de koopakte mee naar dit ervaren bedrijf, want er wordt samen met u bekeken welke hypotheekvormen het best aansluiten bij uw wensen en situatie. De gekozen hypotheek kunt u dan ook bij dit bedrijf afsluiten. Er wordt zorg gedragen voor de gehele financiële administratie en afhandeling. Dit gebeurt tijdig, zodat alles spoedig verloopt zonder onnodige vertraging. Wilt u een startershypotheek aanvragen? Ook dan helpt Pesschier & Lormans u graag verder.

Alle mogelijkheden van een hypotheek afsluiten in Amsterdam

Ziet u door de bomen het bos niet meer of heeft u weinig verstand van hypotheken en heeft u daarom dringend advies nodig? Neem dan contact op met deze ervaren hypothecaire planners. Alle mogelijkheden van een hypotheek afsluiten in Amsterdam worden dan vakkundig en zeer inhoudelijk met u besproken. Twijfel dus niet om contact op te nemen door te bellen of te e-mailen.