Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Wilt u de ontruiming van uw woning overlaten aan professionals?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de ontruiming van een woning. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en wilt u uw oude woning laten ontruimen? Is er iemand overleden en moet de woning ontruimd worden? Of gaat een dierbare van u verhuizen naar een seniorenwoning? In al deze gevallen en meer wilt u de ontruiming van de woning natuurlijk overlaten aan professionals. Woningontruiming Regionaal is een partij van specialisten die u in zo’n geval inschakelt. Zij zijn actief in heel Nederland, waardoor ze altijd beschikbaar zijn voor de ontruiming van een woning bij u in de buurt.

Hoe gaan deze specialisten te werk?

Als u Woningontruiming Regionaal inschakelt voor de ontruiming van een woning, kunt u rekenen op een allround dienstverlening. Dit betekent dat ze de inboedel uit de woning verwijderen en deze een herbestemming geven, maar ze verzorgen nog veel meer zaken. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen en/of schoonmaken van de woning zodat deze opgeleverd kan worden. Ook de voor- en eindinspectie met een makelaar of verhuurder regelen ze voor u. Hierbij houden ze altijd nauw contact met u, u bepaalt namelijk volledig zelf welke diensten u aan de specialisten overlaat. Maar als u er behoefte aan heeft, wordt u van A tot Z ontzorgd. Dat is in veel gevallen wel zo prettig.

Breng de website een bezoek voor meer informatie

Op de website van Woningontruiming Regionaal leest u meer over de exacte werkwijze van de specialisten. Breng de website dus gerust een bezoek als u meer informatie wenst over de ontruiming van een woning. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u graag weten aan welke kosten u moet denken wanneer u hen inschakelt voor de ontruiming van een woning? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website of vraag via de website direct een vrijblijvende offerte aan. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken. En dat is wel zo aangenaam bij een grote en zorgvuldige taak als de ontruiming van een woning.