Rotterdam Wonen
Image default
Auto's en Motoren

Dé favoriete winkel voor VW-eigenaren

Ben jij van oorsprong Engelsman, Fransman, Zweed, Noor, Fin, Portugees of Let? Woon je al een tijdje in Nederland en is jouw grootste hobby sleutelen aan je klassieke Volkswagen? Wij hebben een adres voor je waar je nu en in de toekomst veel aan zult hebben. Paruzzi.com is een online shop voor oldtimer onderdelen Kever en andere VW’s. Op de homepage kun je je eigen taal selecteren oftewel: select your language / choisissez votre langue / välj ditt språk / velg ditt språk / valitse kieli / selecione sua lingua / izvēlieties valodu. De meeste items liggen op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Het gaat om parts voor alle Volkswagentypen. Van Kever tot Karmann Ghia en van Panoramabus tot Kübel. Om snel je weg te vinden in het enorme aanbod, raden we je aan om niet alleen het type VW aan te geven, maar ook de categorie waarbinnen het specifieke onderdeel valt. Je kunt dan denken aan:

-transmissie;

-remmen / velgen;

-bumpers;

-motor;

-elektriciteit.

Onderdelen als een Kever bus set van urethaan, een achteruitrijlichtschakelaar met vlakstekkers of een paar afdichtingsringen zul je snel vinden!

De service die Paruzzi verleent, is uitstekend. Zo hoef je geen bezorgkosten te betalen als je bestelt voor € 50,00 of meer. Je kunt veilig online betalen via iDeal, Visa, Mastercard, American Express en PayPal. PostNL is verantwoordelijk voor de verzending. Dit bedrijf bestaat sinds 2011 en legt zich volledig toe op post- en pakketbezorging. PostNL heeft 29 postdepots verspreid over het hele land. In onder meer Almere, Breda, Hengelo, Leeuwarden, Ridderkerk, Venlo en Zwolle. De depots in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Nieuwegein en Waddinxveen zijn niet alleen sorteerlocatie, ze hebben ook een overslagfunctie. PostNL bezorgt snel. Als je bij Paruzzi voor 15.00 uur iets koopt, wordt het dezelfde dag ingepakt en de eerstvolgende werkdag bezorgd. Over retourneren en de garantievoorwaarden is Paruzzi helder en duidelijk. Wat je ook koopt, er geldt een zichtperiode van 14 dagen. Dit betekent dat je alles -zonder opgaaf van reden- binnen twee weken mag terugsturen. Dit is een algemene regel die voor alle internetwinkels geldt. Reden? Je weet nooit precies wat je koopt totdat je het in handen hebt / voor je ziet.

https://www.paruzzi.com/nl