Rotterdam Wonen
Image default
Winkelen

Wat voor producten heeft HK Living?

HK Living is een populair Nederlands merk dat een breed scala aan interieur en woonaccessoires levert. Dit bedrijf produceert servies, meubels en andere accessoires. De belangrijke kenmerken van de producten van dit merk zijn het gebruik van natuurlijke materialen en een frisse industriële touch in het ontwerp. Alle producten zijn niet alleen stijlvol maar ook uiterst functioneel. Je kunt HK Living producten namelijk niet alleen als decoratie gebruiken, maar ze zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Keramisch servies kan bijvoorbeeld gebruikt worden om eten en drinken op te serveren. Daarnaast zijn houten kasten en rotan stoelen van HK Living een geweldige aanvulling op jouw woonkamer. Hieronder worden verschillende producten van dit merk beschreven. 

Keramisch servies

HK Living kopjes zijn populair als het gaat om keramisch servies. HK Living is absoluut een specialist op het gebied van servies. Ze bieden een breed scala aan servies collecties van keramiek. Zo hebben ze prachtige keramische borden, mokken, kommen, taartborden, koektrommels en nog veel meer. Dit keramische servies kun je als accessoire in jouw vitrinekast plaatsen. Je kunt deze items zelfs binnenshuis gebruiken als decoratie op je eettafel of salontafel tijdens speciale gelegenheden. Ook kun je ze gebruiken om eten of drinken van te serveren wanneer je bezoek hebt. Keramisch servies biedt veel voordelen. Het is bovendien niet giftig omdat het uitsluitend gemaakt is van natuurlijke materialen. Het is dus veilig om warm eten of drinken op te dienen vanaf dit servies. Daanraast is het vlekbestendig en makkelijk schoon te houden waardoor je er gegarandeerd lang plezier van hebt.

Rotan meubilair

Waar denk je aan bij woonaccessoires? Meubilair is niet alleen bedoeld ter bevordering van het comfort, maar ook voor het creëren van stijl. Het maakt je huis immers mooier en eleganter. Er zijn verschillende soorten meubels beschikbaar. Als je iets unieks en anders wilt, dan kun je gaan voor de bijzondere rotan stoelen van HK Living. Het best verkochte product van dit merk is een zogeheten rotan egg chair. Deze stoel is niet alleen comfortabel maar ook zeer esthetisch en stijlvol. Je kunt deze rotan stoel bijvoorbeeld plaatsen op je balkon, in je woonkamer of zelfs in de slaapkamer.

Katoenen kussens

Je kunt ervoor kiezen om zitkussens te gebruiken voor meer comfort. HK Living produceert namelijk ook stijlvolle katoenen kussens. Een katoenen kussen zal zeker zorgen voor comfort wanneer je gaat zitten. De gebreide kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt de juiste kleur kiezen die past bij het kleurenschema van jouw interieur. Niets is zo comfortabel als zitten op een comfortabele rotan egg chair met een kussen terwijl je geniet van een kopje thee.