Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Kloostertafel

Ben je op zoek naar een eettafel of een tafel voor de woonkamer? Wil je een tafel met een klassieke uitstraling, die toch helemaal van nu is? En moet de tafel elke uitdaging aankunnen? Kies dan voor een eikenhouten kloostertafel.

Tijdloze functionaliteit

Kloostertafels zijn geen recente uitvinding. Dit robuuste meubelstuk vindt zijn oorsprong in het middeleeuwse kloosterleven. De kloostertafel is het resultaat van een zoektocht naar een meubelstuk dat er mooi uit ziet, maar vooral functioneel en robuust is. De middeleeuwse kloostertafel werd intensief gebruikt. Er werd aan geschreven, gegeten en gechilled. Wat dat betreft is er weinig veranderd, want de moderne kloostertafel is huiswerkplek, thuiskantoor, spelletjes-arena en natuurlijk de plek voor ontbijt en avondeten.

De pure en robuuste uitstraling van de kloostertafel maakt hem geschikt voor elk interieur, van landelijk tot industrieel. Zelfs in een interieur waar verschillende stijlen samenkomen vormt de kloostertafel een rustpunt. Als echte eyecatcher definieert deze tafel de sfeer in huis.

Unieke kloostertafel voor jou

De klassieke kloostertafel is gemaakt van eikenhout. Dit materiaal is stevig, robuust en functioneel. Tegenwoordig worden er ook wel tafels aangeboden die van andere houtsoorten gemaakt zijn, maar eikenhout is en blijft het beste materiaal voor meubels die een leven meegaan.

Als een meubelstuk zó lang mee gaat, kun je er maar beter voor zorgen dat hij perfect past bij wat jij belangrijk vindt. Misschien staat die perfecte eikenhouten kloostertafel al op je te wachten in onze showroom. Zo niet, dan bouwen we hem voor je. Vertel ons de afmetingen en andere specificaties waaraan jouw kloostertafel moet voldoen en wij maken een eikenhouten kloostertafel op maat voor je.

Eerst meer inspiratie op doen? Bezoek onze site, of kom langs in onze showroom.