Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Waarom moet je een buitenlamp met sensor installeren?

Buitenlampen zijn een geweldige aanvulling op je huis. Ze kunnen je tuin er mooi uit laten zien en je de veiligheid geven die je nodig hebt. Als je een buitenruimte hebt die donker wordt, kun je buitenverlichting gebruiken om deze situatie te verhelpen. Er zijn verschillende soorten buitenlampen te koop. Een type buitenlamp dat de laatste tijd populair is geworden, is buitenverlichting met bewegingsmelders. Dit soort lichten worden geactiveerd door bewegingssensoren, die ze aanzetten als er iemand langs loopt en uit gaan als ze langs zijn gelopen. Dit maakt ze ideaal voor looppaden of rond gebieden waar je wilt dat mensen zich ’s nachts veilig voelen. Dit zijn de redenen om buitenverlichting met bewegingssensor te installeren.

Een afschrikmiddel tegen criminele activiteiten

Criminelen worden afgeschrikt door buitenlampen die beweging kunnen waarnemen, omdat ze weten dat ze gezien zullen worden. Dit is de reden waarom zoveel huiseigenaren buitenlampen met sensor installeren in hun garages en bij hun ingangen. Hetzelfde concept kan worden toegepast op je huis en tuin, waar criminelen op de loer liggen in de schaduw van de nacht. Buitenlamp met sensor gaat automatisch aan als er iemand in de buurt komt. Je kunt dus gerust zijn wanneer je weg bent, aangezien de buren of voorbijgangers de indringers gemakkelijk kunnen opmerken.

Het is energiezuinige verlichting

Door beweging geactiveerde buitenlampen zijn geprogrammeerd om alleen aan te gaan wanneer dat nodig is, waardoor je geld bespaart op je elektriciteitsrekening zonder in te boeten aan veiligheid of beveiliging. Deze buitenlampen verbruiken minder energie dan gewone buitenverlichting omdat ze niet de hele nacht blijven branden terwijl er niemand in de buurt is om ze te zien. Ze gaan alleen aan als iemand langsloopt nadert, wat betekent dat ze geen elektriciteit verspillen terwijl er niemand in de buurt is.

Buitenverlichting van Lampentotaal.nl

Als grootste verlichtingswinkel kun je bij lampentotaal terecht voor verschillende soorten buitenverlichting. Als je wandlampen voor buiten nodig hebt, kun je kiezen voor een verstelbare Roty kubus up-down, Black Norway buitenlamp, landelijke lamp Norway of staande buitenlamp zwart Manila. Heb je buitenverlichting met een sensor nodig, dan kun je kiezen voor een wandlamp Jersey met bewegingssensor, Antraciet buitenlamp Hedwig met sensor, een buitenlamp met sensor Candela of een decoratieve buitenlamp Hilario met sensor. Er is altijd een ideale optie voor buitenverlichting die past bij je exterieur- en tuinstijl. Blader door de collecties buitenlampen van Lampentotaal en plaats je bestelling via de website.