Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

2x mooiste raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is een plek waar je regelmatig verblijft en het is dan wel zo fijn als de ruimte mooi en sfeervol is. Welke opties heb je bij het decoreren van de badkamer? Er zijn in ieder geval genoeg soorten raamdecoratie badkamer waarvoor je kunt kiezen. Hier lees je niet alleen de belangrijkste redenen om raamdecoratie te kiezen, maar vind je ook 2x de mooiste raamdecoratie voor jouw badkamer, zodat je van jouw badkamer een mooie en stijlvolle ruimte kunt maken!

Badkamer decoratie voor het raam

Er zijn heel wat redenen waarom je decoratie voor het raam aanschaft voor in de badkamer. In de eerste plaats biedt het natuurlijk heel veel sfeer. Je kunt een ruimte als de badkamer enorm goed opleuken door er simpelweg raamdecoratie te plaatsen. Of je nu kiest voor een zwart element, een wit element of juist een houtkleurig element: je hebt hiervoor genoeg opties. Een tweede reden om voor raamdecoratie badkamer te kiezen is privacy. Met rolgordijnen of lamellen is het heel makkelijk om er snel voor te zorgen dat je niet in het zicht staat. 

Hier vind je de beste badkamer raamdecoratie

Bij Inhuisplaza.nl kun jij terecht voor goede raamdecoratie voor in de badkamer. Met een ruim assortiment van heel veel soorten decoratie is er altijd wel iets te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Het is daarnaast ook heel gemakkelijk om snel het advies van een specialist in te schakelen in het maken van een goede keuze. Ontdek zelf al je mogelijkheden bij Inhuisplaza!

2x inspiratie 

1: Houten jaloezieën

Hoewel hout niet altijd een goed idee is in een vochtige ruimte als de badkamer is het alsnog goed mogelijk om voor houten jaloezieën te gaan met een echte houtlook. Denk hierbij aan aluminium of pvc jaloezieën die niet alleen niet van echt te onderscheiden zijn, maar dus ook heel veel stijl bieden voor in je badkamer. Houtlook jaloezieën zijn vocht- en vuilbestendig, makkelijk schoon te maken, bieden veel privacy en daarnaast is het ook goed mogelijk om de lichtinval te regelen.

2: Plisségordijnen

Het is ook een aanrader om voor een plissé gordijn in de badkamer te kiezen. Hiermee kies je voor privacy en stijl, maar is het ook goed mogelijk om de lichtinval te bepalen. Dit is de belangrijkste reden dat plisségordijnen heel goed in de badkamer passen. De stof van plisségordijnen is vocht- en vuilafstotend waardoor het goed in de badkamer past.