Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Verschillende smaken voor een e-sigaret

Verschillende smaken voor een e-sigaret

Een e-sigaret is een elektronische sigaret die als vervanging voor normale sigaretten kan dienen. Dit omdat je niet per se nicotine hoeft toe te voegen. Voor de rokers die graag van roken af willen komen of de niet rokers die niet met nicotine willen roken is dit een perfecte oplossing. Je kan beginnen met het aantal gram nicotine die ook aan een sigaret is toegevoegd en dit kan je langzaam afbouwen! Zo stap je zonder moeite over naar een e-sigaret. Wil je meer informatie over nicotine, de liquid en een e-sigaret? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog.

 

Deze onderdelen zitten er in een e-sigaret

Een e-sigaret heeft meerdere onderdelen, die voornamelijk elektrisch zijn. Het is dan ook de bedoeling dat je de e-sigaret een keer in de zoveel tijd oplaadt. De onderdelen bestaan onder anderen uit een batterij, een verdamper en een vulling voor e-liquid. Er zijn veel onderdelen waar we het over kunnen hebben, maar een onderdeel waar we verder over door gaan is het e-liquid. Dit is eigenlijk de smaak van de e-sigaret. Het fijne hieraan is dat je elke dag een andere smaak kan kiezen. De smaakjes zijn namelijk zeer gemakkelijk te vervangen. Heb je vandaag zin aan munt? Dan doe je de munt liquid in de vaper! Ideaal voor mensen die van verandering houden. Op deze manier is elke dag weer anders en kan je elke dag kiezen waar jij zin aan hebt!

Save vape

Wil je graag liquid aanschaffen of meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van Save Vape. Save Vape heeft een ruim assortiment waar je zeker een save kopen! Heb je nog een vraag over een onderdeel? Zoek je een andere lekkere smaak? Of weet je toch niet helemaal zeker of de vaper die je hebt gekozen de juiste vaper voor jou is? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Save Vape! Ze helpen je namelijk graag verder en beantwoorden al je vragen. Of neem een kijkje op de website, hier staat ook veel informatie op!

 

 

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/