Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Van tuinontwerp tot bestrating – Egalisee Bestratingen

Wilt u uw tuin of rond uw woning laten bestraten en woont u in Etten-Leur of omgeving? Dan kunt u de bestrating Etten-Leur laten verzorgen door de specialisten van Egalisee Bestratingen. Zij egaliseren de ondergrond, plaatsen het worteldoek en leggen de stenen en/of tegels. Ze maken daarbij gebruik van professionele machines en gereedschappen en gaan secuur te werk. Door de jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze een bestrating perfect kunnen aanleggen. Voor de bestrating heeft u de keuze uit de volgende tegel- of steensoorten. Keramische tegels, schellevis, hardsteen en betonsteen. Voor opritten kunt u ook gebruik maken van half verhardingen. Daarbij kunt u denken aan boomschors, split, grint of houtsnippers.

Tuin laten ontwerpen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en moet de tuin nog aangepakt worden? De specialisten van Egalisee Bestratingen kunt u ook benaderen voor een tuinontwerp in Etten Leur. Een medewerker komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens een gesprek kunt u uw wensen bespreken. Zo kunt u aangeven of u een terras wilt en op welke locatie. Of er een tuinpad aangelegd moet worden en welke planten u in uw tuin zou willen hebben. Naar aanleiding van uw wensen wordt een tuinontwerp gemaakt. Egalisee Bestratingen regelt een tuin aanleggen van begin tot eind. Van ontwerp, naar benodigdheden aanleveren tot de aanleg van de tuin. Een tuinontwerp en tuinaanleg kunnen ze voor u regelen tegen een scherpe prijs.

Andere mogelijkheden

Wilt u meer privacy in uw tuin? Dan is een afscheiding voor uw tuin een goede oplossing. Door bijvoorbeeld stapelmuren met robuuste stenen, schuttingen of (sier)hekwerk te laten plaatsen.

Ook kan het mooi zijn om bakken in uw tuin te laten aanleggen waar u een boom of meerdere planten in kunt zetten.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar een van de volgende telefoonummers: 06-38932453 of 06-53650609.

https://www.egaliseebestratingen.nl/