Rotterdam Wonen
Image default
Vervoer en transport

Sneller verhuizen in Rotterdam: 5 tips om dezelfde week nog in je nieuwe huis te wonen

Met veel plezier heb je de afgelopen jaren in je huis gewoond. Met alle liefde keek je elke dag uit je raam naar de stad. Het balkon was de plek waar je altijd genoot van het zonnetje. De keuken is de plek waar je de meeste tijd doorbracht. Je bent namelijk gek op koken en je vindt het heerlijk om er uren in de weer te zijn met verschillende pannen en je oven. Nu is tijd om je kleine appartement vaarwel te zeggen. Een groot rijtjeshuis staat op je te wachten. Je kan niet wachten om al je spullen mee te nemen. Maar hoe kan je nu zo snel mogelijk verhuizen in Rotterdam? In deze blogs 5 snelle tips waar je op moet letten.

Spullen inpakken

Het is niet nodig om al je spullen mee te verhuizen. Stal al je spullen eens uit en leg het allemaal op de grond. Zijn er spullen die je de afgelopen zes maanden niet hebt gebruikt? Of is er kleding in je kast wat je niet aandoet? Alle spullen die je niet gebruikt, die kapot zijn of waar je geen plezier aan beleeft gooi je weg. Dat scheelt je weer enorm veel verhuisdozen. 

Stapelen van je spullen

Het is zo belangrijk om erover na te denken waar je al je spullen gaat verzamelen. Gebruik verhuisdozen per kamer of pak breekbare spullen in met eenzelfde doos. Verzin een systeem wat ook handig is bij het uitpakken van je spullen en schrijf altijd op je doos wat er in zit. Dit scheelt je enorm veel uitzoekwerk als je alles gaat uitpakken. 

Hulp inschakelen

Het is niet nodig om het allemaal alleen te doen. Natuurlijk zijn het jouw spullen maar er zijn vast wel vrienden of familieleden die hebben aangeboden om je te helpen met de verhuizing. Neem deze hulp dan ook aan en maak er dankbaar gebruik van. Daar doe je niet alleen jezelf een plezier mee maar ook je vrienden. We helpen een ander graag dus vraag je vrienden om je spullen voor je in te pakken of wat voor je weg te gooien.

Schakel een verhuisbedrijf in 

De kans is groot dat er geen vrachtwagen voor de deur staat. Als jij je verhuisdozen op elkaar kan stapelen en in één rit al je spullen overbrengt is de verhuizing supersnel geregeld. Heb je maar een kleine auto en weet je dat je spullen nooit in je auto passen, dan kom je er niet onderuit. Schakel een verhuisbedrijf in om je spullen zo veilig en snel voor je te verplaatsen naar je nieuwe woning. Onze tip voor een verhuisbedrijf in Rotterdam is Jac den Hollander. Veel ervaring, betaalbaar en bovendien meedenkend! Ook handig als je bijvoorbeeld even een tijdelijke opslag in de buurt nodig hebt.

Uitpakken van je spullen

Als je snel wil verhuizen is het helemaal lekker als je al je spullen meteen kan uitpakken. Vraag je vader of ooms om je even te helpen met het in elkaar zetten van je meubels. Dan hoef je dit zelf niet meer te doen. Met de juiste hulp gaat het verhuizen veel sneller.

Met deze tips verloopt het verhuizen snel, vlekkeloos en ontspannen. Dat wil jij toch ook?