Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Rugpijn tijdens de zwangerschap vermindert u met het tens apparaat

Wanneer u zwanger bent wilt u natuurlijk zo min mogelijk pijnstillende tabletten slikken. Maar wat als u veel last heeft van rugpijn tijdens de zwangerschap en deze soms niet te harden is? De rugpijn u echt belemmert in uw dagelijkse dingen en lopen, zitten en staan zowat niet meer te doen is? Of u wellicht nog wel gewoon kunt functioneren maar domweg gewoon moe wordt van de zeurende en aanhoudende pijn? U zou duidelijk een gat in de lucht springen als er iets aan de rugpijn gedaan kon worden, zonder hier iets voor te hoeven slikken. Lees dan snel verder, want wij van MaMMaTENS hebben iets voor u dat uitstekend en veilig kan helpen tegen de pijn!

Verstoring van de zenuwgeleiding

Dat is namelijk het tens apparaat. Tens staat voor transcutane elektrische neuro stimulatie. Het kleine apparaat (ongeveer de maat van een mobiele telefoon) prikkelt via elektrodepleisters, die op de huid geplakt zitten, de huid en de spieren. De zwakke elektrische stroompjes die u via de elektrodepleisters ontvangt verstoren de zenuwgeleiding. Door de verstoorde zenuwgeleiding pikken de hersenen het pijnsignaal niet of vele malen minder op, waardoor de pijn dus niet meer of minder ervaren wordt. Hierdoor vermindert de rugpijn tijdens de zwangerschap aanzienlijk. Door de elektrische stroompjes wordt uw lichaam ook nog eens gestimuleerd om (extra) endorfine aan te maken, onze lichaamseigen pijn dempende stof. Ook zullen de spieren zich ontspannen, wat vanzelfsprekend een aangenaam gevoel geeft.

Tens huren bij MaMMaTENS

Bent u zeer geïnteresseerd in het tens apparaat en ziet u deze vorm van pijnbestrijding wel zitten? U kunt via onze website, mammatens.nl, eenvoudig een tens apparaat huren. En het leuke is, tens helpt u niet alleen van de rugpijn tijdens de zwangerschap af. Ook kunt u tens huren voor bevalling. U kunt dan eenvoudig via de elektrodepleisters de pijn van de weeën verminderen. Geen gevaar voor de baby, geen gevaar voor u. Gewoon een relaxte bevalling ervaren, zonder al te veel pijn.

En zelfs na de zwangerschap is tens inzetbaar om de bekkenbodemspieren te trainen en sneller fit te worden.

https://mammatens.nl/

Gerelateerde artikelen

Dakdekker nodig vanwege een daklekkage?

Letselschade claimen met advocaat

Deze specialist heeft een uitgebreid assortiment vloertegels