Rotterdam Wonen
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Rotterdam met de beste instructeurs van Zuid-Holland

Rijschool Rotterdam is dé all-round rijschool die ook rijinstructeur opleiding geeft. De rijschool leidt ook zijn eigen instructeurs op. Daarom weten zij als geen ander wat CBR verwacht en heeft de rijschool ook de beste instructeurs van Zuid-Holland

 

Unieke lesmethode

Dankzij de unieke lesmethode van Rijschool Rotterdam heb je gemiddeld minder rijlessen nodig. Dit scheelt je flink wat in je portemonnee. De examengerichte rijlessen zorgen ervoor dat je in een kortere tijd klaar bent voor het examen. De rijlessen zijn onder persoonlijke begeleiding van je vaste instructeur die alles van A tot Z met je doorneemt. 

 

Goedkope lespakket

De rijlessen zijn goedkoop en ook nog eens inclusief theorie opleiding, theorie-examen en gratis herexamen. Kan je je lespakket niet in één keer betalen? Rijschool Rotterdam maakt daar geen probleem van. Je kunt je lespakket gewoon betalen in termijnen. Er zijn geen wachttijden. Je kunt morgen al starten met een gratis proefles, waarbij je kennis maakt met je rijinstructeur en de auto verkent. 

 

Flexibele rijschool

De rijschool is niet alleen flexibel met de betalingen. Ze werken ook door in de avonden en in het weekend. Zo hoef je dus geen vrij te nemen van je werk om te kunnen rijlessen. Rijschool Rotterdam is een gezellige rijschool met vriendelijke instructeurs. Ze zijn al meer dan 15 jaar in de branche. De ervaren instructeurs hebben succes geboekt. Zo is Rijschool Rotterdam een bekend gezicht geworden bij CBR.