Rotterdam Wonen
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels, Duits of Spaans

Heeft u regelmatig contact met buitenlandse werknemers, collega’s, klanten of partners? Dan is het prettig als u zich verstaanbaar kunt maken zonder handen en voetenwerk. Bij The Square Mile kunt u taalcursussen volgen die gericht zijn op de zakelijke markt en diverse andere branches. U kunt bij ons terecht voor een cursus zakelijk Engels, maar ook voor veel andere talen en vakgebieden. Met een taalcursus van The Square Mile leert u niet alleen de basis van een taal, maar ook specifieke taalkennis die u nodig heeft in uw functie.

Taal leren bij The Square Mile

The Square Mile is een taalinstituut met ruime ervaring in het geven van taaltrainingen. U vindt ons in verschillende grote steden in Nederland, maar we komen bij voorkeur onze trainingen bij u incompany geven. Onze trainers komen hiervoor graag naar u toe, waar in Nederland u ook gevestigd bent. Kiest u voor een taaltraining van The Square Mile, dan kunt u rekenen op een cursus op maat. Geen standaard lespakket waar u zelf mee aan de slag moet, maar een training die afgestemd is op uw leerdoelen en functie. Daarbij hanteren we een persoonlijke benadering waarbij elke cursist de individuele begeleiding ontvangt die hij of zij nodig heeft.

Taaltraining online

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om online contact te hebben, dat het logisch is om ook onze trainingen online aan te bieden. Een online taaltraining van The Square Mile betekent dat u een vaste trainer krijgt, waarmee u regelmatig face-to-face contact heeft via een video conferencing app. Bij ons is een online training dus geen zelfstudie, maar een cursus met de nodige begeleiding. Ook tussen de online lessen door staat uw trainer voor u klaar als u vastloopt of vragen heeft. Wilt u een cursus Duits, Pools, Chinees of Russisch volgen, of heeft u kennis nodig van een andere taal? Wij helpen u graag verder.