Rotterdam Wonen
Image default
Huishoudelijk

Met de Dyson Deals zuig jij alle spotprijsjes op

Het is het koekje bij de koffie, de kers op de taart en die lekkere toef slagroom bij de warme chocomel. Zo zijn Dyson en deals ook onlosmakelijk van elkaar verbonden. Dyson maakt de prijzen van haar producten, zoals: stofzuigers, draadloze stofzuigers, haarverzorging producten zo scherp als ze maar kunnen. Dit geeft een gouden glans over het bedrijf van het innovatieve huishouden.

De producten van Dyson

Ken je Dyson alleen van de stofzuigers? Dan zijn er waarschijnlijk veel andere deals langs je voorbijgegaan. Al is Dyson voornamelijk bekend van haar stofzuigers hebben ze ook andere artikelen in hun assortiment. Ben je al bekend met de haarstylingsproducten? Of de handdroogmachines? Neem ook eens een kijkje bij de Dyson Pure Cool die ervoor zorgen dat bijna alle pollen en verontreinigende stoffen uit de lucht worden gehaald. En ze zijn van alle markten thuis bij Dyson, want ze hebben namelijk ook verlichting bij Dyson. Al met al heeft Dyson alle producten die nodig zijn voor een schoon en hygiënisch huishouden.

Stofzuigen als nooit tevoren

Op het gebied van stofzuigen is Dyson de grote koploper, maar hoe komt dat? Een van de vele verklaringen is dat Dyson haarzelf oneindig blijft innovatieveren. Dat is zeker niet gek als je het werk bestudeerd van de oprichter van het merk. James Dyson. Tijdens de studententijd van James Dyson was hij vaak te vinden op de werktafel. Zo bedacht hij de ballbarrow, een kruiwagen met een soort ballon als wiel, omdat hij zich vaak ergerde als hij ruigere terreinen moest trotseren. Zo zijn de bekende Dysonstofzuigers ook tot stand gekomen. Door een ergernis. James Dyson baalde er namelijk van als zijn stofzuiger zuigkracht verloor door de grote hoeveelheid stof in de zak. Dat moest natuurlijk anders in de ogen van de uitvinder. En daar was hij, na vele prototypes kwam de eerste Dyson stofzuiger op de markt.