Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

M&C cilindersloten

Cilinderslot van M&C, veilig en degelijk

 

Voor wie het al eens heeft meegemaakt, weet dat een inbraak in de eigen woning erg confronterend kan zijn.

Het is tevens de meest gebruikte reden voor het aanbrengen van nieuwe goede cilindersloten met beveiliging, degelijk hang- en sluitwerk, anti-inbraakstrips en een alarmsysteem. De rompslomp die volgt na een inbraak is niet te onderschatten. Als eerste is er natuurlijk de emotie en de angst die wordt gevoeld als een vreemde zomaar in de woning is geweest. Vaak zijn er ook in de woning braaksporen en kun je zien dat de dief een laatje heeft opengemaakt of een kastdeurtje heeft geforceerd. Afhankelijk van waar de inbreker precies naar op zoek was kan het zijn dat er een geldbedrag, sieraden of waardevolle apparatuur is verdwenen. Aangifte doen, direct alle sloten vervangen en de verzekering inschakelen zijn nu de eerste stappen die moeten worden genomen. Spullen zijn vervangbaar, maar de emotionele waarde en de herinneringen niet. Om dit te voorkomen is het aanbrengen van een nieuw inbraakwerend cilinderslot belangrijk.

Bij M&C heeft u de keuze uit vier verschillende series deurcilindersloten die allemaal SKG 3 zijn goedgekeurd.

 

Kenmerken van de cilindersloten van M&C

 

De sloten van M&C zijn allemaal goed beveiligd. De bekende inbraaktrucjes waarbij een boor of een hamer wordt gebruikt om het slot te openen zijn in dit geval dus zinloos.

Alle sloten zijn voorzien van een gehard stalen brug, een kerntrekbeveiliging, pickbeveiliging en slag- / klop- en boorbeveiliging. Alle M&C sloten zijn indien gewenst tweezijdig te bedienen en dat is een uitkomst voor vergeetachtige ouderen die vergeten om de sleutel aan de binnenzijde uit het slot te halen. Heeft u een groot gezin, of zijn er gewoon meerdere bewoners die gebruik maken van hetzelfde slot, dan kunt u kiezen voor gekleurde sleutels (M&C Matrix) of gekleurde kapjes (M&C Color) tot wel acht verschillende kleuren. De cilindersloten van M&C zijn beoordeeld door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG 3) en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Kiest u voor sloten van M&C dan ontvangt u altijd een certificaat met daarop de belangrijkste gegevens. Op deze manier is het mogelijk om ook na een aantal jaren nieuwe cilinders en sleutels bij te laten maken bij een geautoriseerde dealer.

Heeft u interesse in M&C deurcilinders? Bekijk dan ons veelzijdige aanbod op MC-cilinder en maak kennis met ons volledige assortiment.

 

Advies, bestellen en installeren

 

Een nieuw cilinderslot uitzoeken, voor de één gaat dit bijna vanzelf, en voor de ander is het toch een zoektocht.

Gelukkig vindt u op onze website een filmpje waarin goed wordt uitgelegd hoe u zelf een cilinder kunt verwijderen en opmeten. Tevens heeft u via de website toegang tot een uitgebreide brochure waarin alle series van M&C met behulp van duidelijke foto’s zijn omschreven. Met behulp van het keuzemenu kunt u zelf uw bestelling samenstellen. De vragen zijn allemaal relevant en duidelijk. Onderaan het keuzemenu heeft onze supportafdeling een overzicht van de meest gestelde vragen samengesteld. Komt u er niet helemaal uit, zijn er vragen of heeft u extra hulp nodig voor dat u een bestelling plaatst dan is staat onze deskundige supportafdeling voor u klaar. Heeft u eenmaal een bestelling geplaatst, dan zorgen wij dat uw pakketje dezelfde dag nog gratis wordt verzonden (in Nederland en België).

Deurcilinders van M&C installeren is heel eenvoudig. Over het algemeen krijgen we daar weinig vragen over. Kunt u dit echter niet zelf, om wat voor reden dan ook, neem dan even contact met ons op.

Online sluitplan berekenen en bestellen

Online kan je op mc-cilinder.nl/sluitplan eenvoudig een sluitplan samenstellen, de prijzen zien en online bestellen. De rest gaat automatisch en binnen 10 a 15 werkdagen heb je je complete sluitplan bestelling in huis. Een sluitplan is mogelijk met de M&C Matrix en M&C Condor. waarvan de M&C Matrix een snijsleutel is en de M&C Condor een keersleutel. Beide cilinders hebben het SKG 3* keurmerk en een gehard stalen brug tegen het breken van de cilinders.

https://mc-cilinder.nl/