Rotterdam Wonen
Image default
Hobby en vrije tijd

Maan in Ram

Liefde en welvaart!

Tijdens de nieuwe maan van sterrenbeeld Kreeft zullen we koesteren in de energieën van de Nieuwe Maan. Nieuwe manen zijn een tijd van een nieuw begin! Het is vergelijkbaar met het begin van een nieuwe maand, een ideaal moment om intenties vast te stellen voor doelen die je wilt bereiken binnen de komende 28-30 dagen. De intenties van de nieuwe maan worden opgevangen met de energieën van het sterrenbeeld dat is gestationeerd in het toevoegen van meer voordelen en intensiteit aan je doelen.

Horoskop is het sterrenbeeld van optimisme, spontaniteit, moed, onafhankelijkheid en magnetisme. Ram regeert het 1e huis in astrologie, ons huis van eigenwaarde. Dit huis gaat over zelfbewustzijn, persoonlijkheid, houding, fysieke verschijning, zieldoel, de aura, innerlijke motivatie en hoe anderen je zien. Het motto van Ram is “IK BEN, daarom BEN IK”.

Vaak kijken we naar anderen voor antwoorden in plaats van bevestiging. We zoeken begeleiding van anderen in plaats van ondersteuning. Dat wil niet zeggen dat mensen geen glimlach nodig hebben, vriendelijk woord of inspiratie inspiratie van elkaar; het probleem komt wanneer we de mening van anderen zoeken voordat we een zet doen. Verstandige raad is een geschenk, een zegening die zeldzaam is. Weinigen missen de wijsheid van hart, ziel en ervaring om anderen te leiden terwijl ze nederig blijven.

Je bent in een staat van vertrouwen wanneer je merkt dat je anderen vraagt ​​wat ze zouden doen “als ze” jou waren? Wise counsel guides door vragen te stellen om je te helpen bij het verkennen van mogelijkheden, innerlijke kennis en je levensvisie. Verstandige raadsmannen leren je de kunst van zelfredzaamheid.

De nieuwe Maan

Deze nieuwe maan is de wijze raadgever die naar voren komt om ons te leren onze houding, eigenwaarde, talenten, gaven, verlangens en zelf te bezitten zonder uitleg of excuses. Deze nieuwe maan gaat over het leggen van de basis voor onze motivaties en persoonlijke doelen door deze reis van het leven.

Wat wil je bezitten?
Hoe voel je je door rijkdom in overvloed?
Hoe voelt gebrek je aan?
Wat trekt je aan?
Waarom verlies je de controle?
Wat ben je bereid om door te gaan om te krijgen wat je wilt?

De nieuwe maan van sterrenbeeld Maagd en is het beste moment om een dagelijks ritueel te beginnen waarbij je je zelfvertrouwen, persoonlijke gezondheid, carrière en financiën verbetert. Ram voegt blijvende kracht en doorzettingsvermogen toe om je doelen te zien door het “bezitten”. Ram altijd “aantrekken” wat het wenst! Zorg ervoor dat uw wensen een compliment zijn voor uw eigenwaarde en in overeenstemming zijn met uw waardesysteem.

Wat wil je jezelf bewijzen?
Wat heb je verdiend in het leven?
Wat is je grootste bezit?
Wat heb je?
Wat waardeer je?

Maximaliseer de energieën van deze nieuwe maan door minstens 10 dingen te noteren die je in de komende 28-30 dagen wilt aantrekken. Wees eerlijk tegen jezelf over wat je wilt, waarom je het wilt en hoe je bereid bent het te krijgen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/