Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Leuke ontwerpen van Ztahl vloerlampen

Ztahl is een fabrikant van designverlichting. De signatuur van dit merk is het gebruik van staal voor het materiaal van de lamp. Alle verlichtingsarmaturen van Ztahl hebben een eigenzinnig design met compromisloze kwaliteit. De collecties van dit merk zijn onder andere Ztahl vloerlampen en hanglampen. Aangezien de meeste verlichtingsproducten van staal zijn gemaakt, kunnen ze ideale keuzes zijn voor industrieel en modern interieurontwerp. Als je een nieuwe vloerlamp nodig hebt, kunnen de collecties van Ztahl misschien iets voor jou zijn. Hier zijn verschillende ontwerpen van vloerlampen gemaakt door Ztahl.

Club vloerlampen

Club vloerlampen zijn ideaal voor een donkere hoek. Ze zijn lang, stabiel en gemakkelijk te verplaatsen. Lampen in deze stijl zijn er in vele stijlen en kleuren. Ze kunnen gebruikt worden als leeslamp of als decoratiestuk in je woon- of slaapkamer. Ze zijn ook geweldig om een ​​ontspannen sfeer in je huis te creëren. De club vloerlamp van Ztahl is gemaakt van staal. Bovenop de lamp is een lampenkap geplaatst. Als je je aangetrokken voelt tot dit ontwerp, kun je kiezen voor Ztahl Calitri, Ztahl Atri of Ztahl Molveno.

Downbridge vloerlamp

Downbridge vloerlampen hebben meestal een eenvoudig ontwerp met slechts één poot die aan de basis aansluit en dan recht omhoog gaat om de kap er bovenop te houden. Deze vloerlampen zijn perfect om een ​​gezellige sfeer te creëren in je woon- of slaapkamer. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal dezelfde eigenschap: een verstelbare kop die kan worden verlaagd of verhoogd, afhankelijk van hoeveel licht je wilt. Deze lampen zijn geweldig om voldoende verlichting te bieden terwijl ze weinig ruimte innemen in je kamer. De beste downbridge vloerlampen van Ztahl zijn Stressa en Cassano.

Statief vloerlampen

Statief vloerlampen hebben drie poten die aan de voet met elkaar verbonden zijn. De kap wordt bovenop de lampenkap geplaatst en heeft meestal een driehoekige vorm. Deze lampen zijn geweldig voor woon- of slaapkamers omdat ze voldoende verlichting geven. Daarnaast is deze lamp ook nog eens stabiel doordat hij drie poten heeft. Als je op zoek bent naar iets dat niet al te veel ruimte in beslag neemt maar toch goed licht geeft, dan is dit de lamp voor jou. Als je geïnteresseerd bent in statief vloerlampen, kun je Ztahl Alba en Ztahl Mascali selecteren. Het plaatsen van statief vloerlampen in de woonkamer maakt je binnenruimte aantrekkelijker. Bekijk de website voor alle ontwerpen!