Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Jurken Sissy-Boy

Wist jij dat je bij Sissy-Boy naast de mooiste home accessoires ook kun slagen voor kleding? Nu we ein-de-lijk kunnen genieten van lekker en warm weer, is het tijd om de melkflessen in te ruilen voor een mooie zongekleurde huid. Door een zwierige rok of soepel vallende jurk te dragen, krijgen je benen de warme zonnegloed die ze zo verdienen!

Opzoek naar een luchtige jurk die ook geschikt is voor naar kantoor? Kijk dan eens voor een midi- of maxi jurk. Doordat deze jurken wat langer zijn, kun jij er een hele dag comfortabel mee op je kantoorstoel zitten. Je kunt de jurk combineren met een spijkerjasje om je armen te beschermen tegen de koude aircolucht. Ook is het leuk om bij een wijdvallend model een riem te dragen, zodat je je taille accentueert.

Een keertje wat anders proberen? Ga dan eens voor een zomers wikkeljurkje! Een wikkeljurkje bestaat vaak uit een lap stof waar je doormiddel van touwtjes een model in brengt. Deze jurkjes zijn ook ideaal als je een dagje naar het strand gaat. Met je bikini of badpak eronder spring je zo de zee in! Ook een jumpsuit draagt heerlijk met warm weer. En het fijne is dat je ’s ochtends niet na hoeft te denken over welke outfit je vandaag samen stelt. Je trekt lekker makkelijk je jumpsuit aan en ziet er meteen stralend uit! Wat wil je nog meer?

Ook handig: de meeste jurken die je in de zomer draagt, kun je makkelijk in de winter doordragen. Onder je favoriete midi-jurk, draag je bijvoorbeeld een panty van 40 dernier. Haal je favoriete cowboyboots ook maar weer uit de kast. Met die combi zul jij geen koude benen krijgen! Heb jij nog een fijne gebreide trui in de kast liggen? Ook die kun je goed combineren met jouw zomerse jurkje. Je draagt hem over de jurk en gebruikt een stoere riem om het geheel wat meer model te geven. Zo creëer je een totaal nieuwe outfit met jouw favoriete items.

Gerelateerde artikelen

3 eenvoudige manieren om natuurlijk licht binnenshuis te verbeteren

Kadastrale kaart met maatvoering

Industriële deurgrepen voor in de keuken