Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Exacto, de slotenmaker in Delft die 24/7 voor je klaar staat.

Sleutels, sloten, deuren en beveiliging het zijn allemaal dingen die belangrijk zijn om over na te denken bij het hebben van een huis. Zijn de sloten nog goed genoeg? Zijn de sleutels nog goed genoeg? Is de deur nog stevig genoeg en ben ik zo goed genoeg beveiligd? Je wilt natuurlijk niet dat het voor inbrekers makkelijk is om binnen te komen en daarom is het belangrijk wanneer je een huisje koopt of huurt de sloten te controleren. Een verouderd huis kan soms zulke oude sloten hebben dat deze niet meer veilig genoeg zijn of dat je moeite hebt de deur te openen met de sleutel omdat deze er bijvoorbeeld niet meer in past. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat je een slotenmaker langs laat komen. Woon je in Delft en ben je opzoek naar een slotenmaker in Delft? Exacto is een slotenmaker in Delft die altijd binnen 25 min bij jouw op locatie aanwezig kan zijn in gevallen van nood. 

Mijn deur is dichtgevallen en de sleutels liggen nog binnen, wat nu? 

Heb je geen sleutels bij de buren of bij vrienden of familie liggen en kom je op geen enkele andere manier binnen? Dan is het verstandig om een slotenmaker te bellen. Slotenmaker Delft is er om je zo snel mogelijk van dienst te zijn en je te helpen. Je wilt natuurlijk nooit lang wachten en daarom kan Exacto er binnen 25 minuten zijn. 

De sleutel is afgebroken in het slot, wat nu? 

Wanneer je een oud slot hebt met oude sleutels kan het zo zijn dat de sleutel afbreekt, dit gebeurt vaak bij sloten die eigenlijk te oud zijn en waar de sleutel niet goed meer in past, natuurlijk is dit vervelend en je wilt zo snel mogelijk geholpen worden. De slotenmaker Exacto kan je snel helpen aan een nieuw slot en een nieuwe sleutel.