Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Hoe geef je jouw interieur meer uitstraling?

Aan het interieur kun je vaak wel wat afleiden over wie er woont. De spullen van iemand vertellen als het ware een verhaal. Voelt jouw interieur niet helemaal als jouw verhaal en wil je meer uitstraling? Dan kan het helpen om wat dingen in huis te veranderen. Benieuwd naar wat misschien wel voor jouw interieur werkt? Lees dan hier de tips.

Visgraat tafel

Wat er vaak ontbreekt, is een soort kwalitatieve uitstraling. Het interieur oogt plat gezegd nog wat ’te goedkoop’. Ieder mens heeft diepgang en dat voel je misschien niet als je in jouw huis bent. Dit kan je oplossen, door voor kwaliteit te kiezen en het net even anders te doen. Dat doe je door bijvoorbeeld voor een visgraat tafel te kiezen. Met een visgraat tafel kies je voor een kwalitatief hoogwaardige tafel die ook meteen door de kleur warmte uitstraalt.

Niet te vol

Behalve het kopen van kwalitatief hoogwaardige meubels, zoals een visgraat tafel, is een beetje minimalisme niet verkeerd. Als een huis te vol gepakt staat met spullen, dan komen de spullen niet meer helemaal goed tot recht. Je kunt het vergelijken met een winkel die te vol is gepropt. Met te veel spullen zie je niet meer hoe bijzonder iets is. Terwijl, als je iets mooi etaleert, het echt de kans heeft om in alle glorie gezien te worden.

De juiste verlichting

Een aspect dat veel over het hoofd wordt gezien, is de verlichting. Met goede verlichting zorg je voor de juiste sfeer in huis. Eigenlijk zou iedereen in een nieuw huis echt moeten nadenken over een goed lichtplan. Heb je dat nog niet gedaan of is de uitwerking niet naar wens? Pak dit alsnog op. Het maakt namelijk een wereld van verschil en vergroot het woongenot.

Rust?

Wat verder ook zorgt voor een fijne rustige uitstraling? Dat zijn planten. Een stukje natuur zorgt voor meer rust. Er zijn diverse onderzoeken die weergeven dat het hebben van wat natuur om je heen een rustgevend effect hebben.

https://mrfishbone.com/