Rotterdam Wonen
Image default
Auto's en Motoren

Zie jij op tegen het theorie examen van het CBR? Schakel 123-Theorie in!

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en ben je al begonnen met lessen in jouw woonplaats Den Haag? Gaat het al best lekker met autorijden en zie je daarom ook totaal niet op tegen het praktijkexamen? Maar is het theorie examen voor jou een ander verhaal? Zie je hier als een berg tegenop, wellicht omdat je niet de tijd hebt om uren te leren, je last hebt van faalangst of de saaie theorie gewoon niet goed in je hoofd gestampt krijgt? Wij, 123-Theorie, hebben voor jou de oplossing. Volg onze theoriecursus in Den Haag, waarbij wij jou helpen om binnen 1 dag te slagen voor het CBR examen! 

Onze professionele docent neemt binnen 1 dag alle lesstof met jou door. Dit wordt gedaan op een heldere manier, zodat de les voor iedereen prima te volgen is. Ook als je dyslexie, faalangst, taalachterstand, concentratieproblemen of ADHD hebt. Door het gebruik van praktijkvoorbeelden wordt de les nog duidelijker. Super fijn voordeel van onze theoriecursus is dat je geen theorieboeken hoeft aan te schaffen! Alle vragen worden goed aan je uitgelegd en we leren je handige trucjes aan waardoor je de lesstof veel beter kunt onthouden. Je hoeft dus niet heel erg veel moeite te doen en neemt alle lesstof toch lekker snel in je hoofd op.

Binnen 1 ochtend heb jij alles geleerd dat je moet weten voor het CBR examen. Begin van de middag is het tijd voor je examen en gaan we met elkaar richting het CBR. Doe je best en wij durven te wedden dat jij je examen haalt! Je bent direct binnen 1 dag een stap dichter bij je rijbewijs.

Goed georganiseerde all-in dagcursus

De theoriecursus van 123-Theorie is zeer compleet. Cursusmateriaal, drinken, lunch, reservering bij het CBR en vervoer van en naar het CBR zijn inbegrepen. Jij hoeft je alleen maar in te schrijven voor de 1 dag theorie cursus, de rest wordt allemaal door ons geregeld!

 

https://www.123-theorie.nl/