Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een tijdloze woning

Een woning tijdloos inrichten vergt wel wat planning, maar dan heb je ook wat. Door te kiezen voor een tijdloze woning bespaar je moeite door geen herindeling te moeten verrichten. Ook je interieur kan heel lang mee gaan, want het is tijdloos.

Tijdloze trap van www.veijertrappen.nl

De trap is het gene wat duidelijk gezien wordt in een woning. Vaak wordt hier niet aan gedacht maar ook een trap kan gaan vervelen. Ga met je idee voor een tijdloze woning naar www.veijertrappen.nl en laat je inspireren door hun assortiment.

Grote ruimtes

Bij een tijdloze woning horen grote ruimtes. Dit wil niet zeggen één grote ruimte, maar tijdloos is eerder grote kamers. Kies ervoor om muren eventueel te verwijderen en ruimtes open te breken.

Veel oudere woningen hebben namelijk meerdere kleine kamers en ruimtes zoals de keuken en woonkamer. Creëer een aantal mooie grote kamers.

Kleuren

Bij een tijdloos interieur horen rustige kleuren. Kleuren zoals creme en taupé. Je kunt meer kleur inbrengen door gekleurde decoratie te kiezen. Deze decoratie zul je namelijk gemakkelijk verwisselen dan de muren of de bank. Laat de rustige kleuren terugkomen door het hele huis en grote meubels.

Investeer in kwaliteit

Om er ook jarenlang mee vooruit te kunnen is het belangrijk om te investeren in goede kwaliteit meubels. Dit zorgt ervoor dat je in plaats van na 5 jaar na 15 jaar pas een nieuwe bank of kast hoeft aan te schaffen.

Keuken

Ook de keuken moet tijdloos zijn. Kies dus voor een moderne inrichting maar niet volgens alle trends die nu spelen. Trends komen en gaan en zijn dus niet tijdloos. Je kunt ook vooruit denken en kiezen voor keukenkastjes die je na 10 jaar een ander kleurtje kunt geven en je kunt er weer 10 jaar mee vooruit.

Kies ervoor om in het gehele huis dezelfde stijl en kleuren patronen aan te houden en terug te laten komen. Door goed na te denken over alle elementen kun je een hele lange tijd tevreden zijn met je inrichting en interieur. Nu kun jij zelf je woning inrichten en hier vele jaren van genieten, denk eraan houdt het fris door regelmatig van decoratie te wisselen!