Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een must voor iedere terrasoverkapping

Je hebt thuis een terrasoverkapping waar je iedere zomer veel zit. De overkapping is ideaal, want de warmte blijft eronder hangen en je kunt ook buiten zitten als het een beetje regent. Zelfs voor de zon is de overkapping ideaal, want je zit nooit helemaal in de zon op die manier. Je bent dus blij met je overkapping, maar je zou er nog meer gebruik van willen maken. Je houdt van je tuin en zit er het liefst dag en nacht. In dat geval is een glazen schuifwand een must. Met een glazen schuifwand heb je meer comfort op je terras. Je hebt nog steeds al het zicht op je tuin, maar weersomstandigheden hebben nu geen invloed meer.

 

Wand

Wanneer je kiest voor een glazen schuifwand dan kun je kiezen voor een wand van https://www.seraglass.nl/. Hier kun je wanden bestellen die bestaan uit een railschuifsysteem en glas. Een glaswand is dan ook in 15 verschillende hoogtes te krijgen, zo is er altijd een hoogte die geschikt is voor jou. De wand is altijd inclusief boven- en onderrail en is te krijgen in antraciet, crème en mat zwart. Het glas is altijd volledig helder, tenzij je er zelf voor kiest om een schuifwand te bestellen met getint glas. Kies wat er het beste bij jou past. Vervolgens kun je zelf kiezen of je de montage zelf doet of wil laten doen, want beide is mogelijk.

 

Bestellen

Ga je een glazen schuifwand bestellen op https://www.seraglass.nl/? Dan gaat dat gemakkelijk in zijn werk. Kies als eerste je product. Kies de stijl die je mooi vindt. Vervolgens plaats je je bestelling. Let wel goed op dat je de hoogtes goed invult op het formulier. Je kunt de hoogtes gemakkelijk meten als je op het formulier de instructies volgt. Controleer vervolgens bij je bestelling zelf of de goede accessoires zijn toegevoegd. Als laatste komt de levering. De levering wordt altijd gedaan wanneer het jou uitkomt, want van tevoren wordt er contact met je opgenomen om de leveringsdatum af te spreken. Zorg wel dat je op de afgesproken datum plek hebt in je tuin om de levering uit te stallen. Nu kun je gaan monteren aan de hand van de montagevideo.