Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een dagje Rotterdam

Rotterdam is een unieke stad in Nederland omdat het flink werd gebombardeerd tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze de hele stad weer opnieuw moesten opbouwen, wat tot de prachtige architectuur heeft geleid die we nu zien.

Daarnaast heeft Rotterdam ook een van de grootste havens van Europa, dit maakt een havenrondvaart Rotterdam een interessante bezienswaardigheid. Tijdens een Havenrondvaart Rotterdam kun je zien hoe gigantisch de haven is en veel interessante feiten leren over de haven waar we trots op zijn. Maar naast een havenrondvaart in Rotterdam, wat te doen in Rotterdam?

Wat te doen in Rotterdam?

In Rotterdam is er van alles te doen, voor ieder wat wils. Voor liefhebbers van architectuur is Rotterdam een geweldige stad. Er zijn veel tours die je kunt nemen om van de architectuur te kunnen genieten, alle hoogtepunten te zien en interessante informatie hierover te leren. Je kunt tours nemen op de fiets, te voet met een gids of via de telefoon (online).

Er zijn een aantal hoogtepunten die zeker niet mogen ontbreken tijdens een bezoekje aan Rotterdam.

De Euromast is zeker een unieke en geweldige ervaring. Het biedt een prachtig uitzicht over deze unieke stad. Je kunt er ook een onvergetelijk diner hebben in het restaurant bovenaan de mast.

De Erasmusbrug is een ander onderdeel van Rotterdam dat echt niet mag worden overgeslagen. Dit is wel een duidelijk kenmerk van deze stad.

Het recyclepark is ook een leuke interessante bezienswaardigheid. Bekijk de vloten die ze hebben gebouwd van afvalmaterialen en wat ze er nog allemaal verder mee maken en kweken.

Een andere leuke manier om Rotterdam te verkennen is door een splashtour te nemen. Hiermee rijdt je met een bus die ook kan varen! Ongelooflijk zo kun je vanaf het water en de weg deze grote stad verkennen. Hier kan een maaltijd bij zijn en dan heb je zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

https://www.spido.nl/tochten-cruises/rotterdam-havenrondvaart