Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Een buitenhaard in de achtertuin

Een kampvuur staat bekend om zijn gezelligheid. Gezamenlijk liedjes zingen, marshmallows rosteren en de gitaar hoort u op de achtergrond pingelen. Hier wordt je natuurlijk gelijk blij van. Maar een kampvuur kan niet in elke tuin aangemaakt worden, het kan namelijk brandgevaarlijk zijn. Een perfecte oplossing is een buitenhaard. Op deze manier heeft u hetzelfde effect en komt de gezelligheid er gegarandeerd. Wilt u meer weten over een buitenkachel? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit zijn de verschillende buitenhaarden

Een partij die wij aanraden om een buitenhaard  aan te schaffen is kaggels.nl. Veel klanten van Kaggels.nl plaatsen hun buitenhaard aan de zijkant van hun perceel, zodat de rook van het huis afwaait. Toch kiezen meer en meer klanten voor een buitenhaard onder de overkapping. Weet u zelf nog niet zo goed waar die moet komen te staan? Of weet u niet zeker dat de buitenhaard op de juist plek komt? Vraag dan gerust advies aan een van de specialisten van kaggels.nl. 

De haarden van kaggels.nl worden zelf gebouwd. De buitenhaarden die ze maken zijn multifunctioneel. De haarden hebben verschillende verhittende functies, maar het is ook mogelijk om heerlijk eten te bereiden op de haarden. Plaats een lekker stuk vlees op het rooster, draai ‘m een paar keer om en ta-da: aan tafel! Tuinhaard Justin en tuinhaard Troy hebben ook nog een ovengedeelte, zodat u ook een pizzaatje kunt afbakken. 

Meer informatie nodig?

Een buitenhaard kopen is niet een aankoop die u dagelijks doet. Daarom is het belangrijk dat u zeker weet dat u de juiste buitenhaard aanschaft. Welke plek zet u de haard neer? Hoe vaak gaat u de haard gebruiken? Hoe groot moet de haard maximaal zijn? Hoe luxe moet de haard worden? Deze vragen kunt u allemaal stellen aan kaggels.nl. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kachels en daarnaast kunnen ze u verder helpen met al uw vragen! Op deze manier weet jij helemaal zeker dat er een perfecte buitenhaard bij jou in de tuin, of onder de veranda wordt geplaatst!

 

https://www.kaggels.nl/