Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

3 ultieme verhuistips

Wanner je gaat verhuizen is een goede voorbereiding het halve werk. Doormiddel van een aantal belangrijke tips helpen wij je graag op weg.

 

1 . Begin op tijd met plannen.

 

Om de verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen begin je met een duidelijke planning, zorg ervoor dat je hier op tijd mee begint. Maak per kamer een overzicht van belangrijke spullen, breekbaar zijn en spullen die niet mee hoeven te worden verhuist. Dit is een goed moment om eens door je spullen heen te gaan.

 

 

2. Opslag regelen voor je inboedel

 

In veel gevallen komt het voor dat je niet direct van het oude huis het nieuwe in kan. In dit geval is het belangrijk dat je tussentijds je inboedel veilig op kan slaan. Het kan ook handig zijn om een deel van je spullen op te slaan waneer de makelaar langs komt voor het verkopen van je woning en er foto’s worden gemaakt. Via Oomen Opslagkun je snel en gemakkelijk een opslagbox regelen in de regio Noordwijk. Zij plaatsen de opslagbox voor je deur waar je deze op eigen tempo kunt inladen. Na het inladen wordt de opslagbox verzegeld, opgehaald in een extreem beveiligde omgeving opgeslagen. 

 

 

3. Geschikte verhuisdozen vinden

 

Het inpakken van je spullen is een tijdrovende klus, uiteraard wil je dat je spullen netjes overkomen naar je nieuwe woning. Hierom is het van groot belang dat je kiest voor stevige en kwalitatieve verhuisdozen. Bestel je verhuisdozenhier online, dit scheelt je een hoop sjouwwerk en worden gratis bij jou thuis bezorgd. Wanneer je kiest voor kwalitatief goede verhuisdozen scheelt dit een hoop schade. Goede verhuisdozen kun je makkelijk stapelen en zullen niet scheuren. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, kies de doos die past bij jouw verhuizing

 

https://verhuisdozen.store/