Duurzaam geld investeren in vastgoed van een sterk merk

Bent u op zoek naar aantrekkelijke investeringskansen en wilt u geld investeren in vastgoed? Beleg dan met zekerheid in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Deze onderneming heeft een zeer ruim en uiteenlopend aanbod met diverse appartementen en woningen in Nederland, Duitsland en België. U geniet bij dit bedrijf van vakkennis in toeristisch management én in recreatief vastgoed. Bovendien wordt u vanaf het begin tot en met de aankoop persoonlijk begeleid. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens het beleggen in deze vastgoedonderneming.

Bij dit bedrijf kunt u zeker én veilig geld investeren in vastgoed

Met het geld investeren in Center Parcs, ervaart u vele verschillende voordelen in het vastgoed. Ieder kwartaal ontvangt u namelijk een vaste opbrengst van uw recreatiewoning, ongeacht de bezettingsgraad. Ook geniet u jarenlang van zorgeloos beheer en onderhoud middels een langlopend huurcontract van circa 15 jaar. Dit maakt het aantrekkelijk om te investeren in een recreatiewoning. Mocht u deze woning weer willen verkopen, dan helpt Center Parcs Vastgoed hier met genoegen bij. De onderneming heeft een zeer breed Netwerk in Europa met ruim 60.000 potentiële kopers. In dit proces wordt u tevens heel professioneel begeleid.

Investeer met zekerheid in verscheidene toeristische accommodaties

Neem contact op met dit bedrijf en begin aan uw weg naar veilig eigenaarschap van een beleggingspand. Beleggen in onroerend goed bezorgt u jarenlange huuropbrengsten van de traditioneel gebouwde cottages. En bent u toe aan iets nieuws, dan verkoopt u uw bezit gewoon door aan één van de vele potentiële kopers in Europa. Let wel op, want bij deze onderneming belegt u buiten AFM-toezicht. Er is geen vergunningsplicht voor deze activiteit. Investeer op een duurzame manier in locaties op de vakantieparken die in prachtige natuurgebieden leven. Het team beantwoordt graag uw vragen en vertelt u met plezier meer over de wijze van beleggen.