Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Arfman: dé specialist van stalen hekwerk

Heb je een hekwerk nodig, maar is een houten hekwerk geen optie? Wellicht is dan een stalen hekwerk de oplossing voor jou. Stalen hekwerken bieden bescherming voor diverse specifieke situaties. Hierbij kun je denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor. Bij Arfman kan je allerlei soorten stalen hekwerk bestellen. Maar waar kan je nu allemaal uit kiezen? Dat lees je in deze blog.

Spoorgerelateerd hekwerk

Bij Arfman is het spoorgerelateerd hekwerk bestemd als menskerend hekwerk en voldoet het aan de eisen die door ProRail zijn opgesteld. Het hekwerk bestaat uit groen gecoat staalmathekwerk van het type ProRail dat wordt geleverd met bijbehorende staanders en bevestigingsmateriaal inclusief speciale ProRail bout. Alle hekwerk gerelateerde oplossingen bij het spoor zijn leverbaar zoals staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, verzinkt spijlenhekwerk rondom overwegen, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen, geleide hekwerk bij relaiskasten, antilooproosters ter plaatse van overwegen ter voorkoming van spoorlopers, faunavoorzieningen rondom het spoor, enkel- en dubbeldraaiende poorten volgens ProRail richtlijn.

Paneelhekwerk

Paneelhekwerk wordt veel toegepast als speelplaatsafscheiding en als ballenvanger bij een sportveld. Dit soort hekwerk bestaat uit staanders van stalen kokerprofiel en zijn voorzien van een kunststof afdekkap met groen gecoate staalmatelementen en RVS bevestigingsklemmen met nylon afstandhouders. Vanwege de nauwe maaswijdte en vlakke afwerking is dit hekwerk niet overklimbaar en is het duurzaam, functioneel, onderhoudsarm en vandalismebestendig. 

Stalen poorten

Stalen hekwerk zorgt voor een duidelijke terreinafscheiding doordat het robuust en industrieel oogt. Het is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, bijvoorbeeld voor de afscheiding van bedrijventerreinen of voor de omheining van uw tuin. Om het stalen hekwerk rond jouw tuin of bedrijf helemaal af te maken, kan je kiezen voor de toevoeging van schuifpoorten of draaipoorten. De hoogte van een stalen poort kan variëren van 1 tot 2,5 meter en de vrije doorgang van 1 tot 9 meter. Toch liever een draaipoort? Deze zijn leverbaar in een enkele of dubbele variant. 

Arfman

Ben je opzoek naar stalen hekwerk? Of wil je het hekwerk rondom jouw tuin of bedrijventerrein voorzien van een stalen poort? Dan ben je bij Arfman aan het juiste adres. Wanneer je meer advies wenst over het kiezen van de juiste stalen poort voor uw hekwerk kan je gerust contact opnemen met de specialisten van Arfman. Zij willen je graag goed informeren en denken graag met je mee.

 

https://www.arfman.nl/