Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Breng de natuur naar binnen dit najaar!

Het word kouder en de bladeren beginnen te vallen. We kunnen er niet meer omheen. Het najaar is begonnen. Tijd om in alle nieuwe trends te duiken. In deze blog gaan we je meer vertellen over het toepassen van natuurlijke materialen in jouw inrichting. De inspiratiebron van dit najaar is de natuur. We hebben een aantal ideeën voor hoe je dit kunt aanpakken. Lees snel verder voor onze ideeën. 

  1. Katoen, keep it light

Katoen is niet alleen ideaal voor de zomer, maar het mag ook zeker mee de winter in. Een simpele manier om dit te verwerken in je huis, is om te kiezen voor katoenen beddengoed. Je kunt ook kiezen om je bank te decoreren met katoenen kussens. Als je een grote tafel hebt, kan een katoenen tafelkleed ook een zeer mooi effect geven. We raden aan om vooral te kiezen voor lichte kleuren, zoals pastel bijvoorbeeld. Dit omdat je dan goed het katoenen materiaal ziet. Geweven katoen is een mooi detail voor ieder huis. 

  1. Een wandeling met een doel

De herfst is de tijd dat iedereen massaal het bos in trekt. Heerlijk zo’n bos wandeling, maar kijk eens om je heen voor materiaal voor je huis tijdens de wandeling. Neem eens een keer bladeren, eikels, kastanjes of takken mee. Je kunt met deze elementen van alles doen. Wandecoratie, herfststukjes of mooie inlijstingen. Je kunt ook alles verzamelen in een mooie pot. Je kunt hier creatief helemaal mee los gaan, dus doe dat vooral!

  1. Houtenhuis

Niets gezelliger dan een houtenhuisje in het bos. Het is niet voor iedereen weg gelegd, maar je kunt dat gevoel wel in huis halen. Hout is erg divers en je kunt er van alles mee. Je kunt kiezen voor houtenmeubels, denk aan: tafels, kasten, bankjes, wandplanken en stoelen. Wat veel mensen vergeten, is dat je hout wel goed moet bijhouden. Je moet er af en toe even aandacht aan geven anders kan de kleur gaan vervagen. Nog een andere manier om hout terug te laten komen in je inrichting, is om te kiezen voor houten jaloezieën. Deze vorm van raamdecoratie geeft een natuurlijke en pure uitstraling aan je woning. Als we het over hout hebben, valt er veel te kiezen. Niet alleen in de toepassing maar ook in de kleur uitvoering. Kies wat bij jou past, van licht naar donker, het kan allemaal!

Bedankt voor het lezen! We hopen je geïnspireerd te hebben.

 

https://www.raamdecoratie.com/