Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Rotterdam aan opkoper steeds geliefder

Waar Funda tegenwoordig vol staat met woningen, huizen, vastgoed, beleggingspanden en bedrijfspanden is het verkopen via opkoper in Rotterdam erg geliefd. Zo geliefd dat het aantal transacties buiten de makelaar om fors stijgt. Het verkopen van uw huis in Rotterdam kan namelijk via tientallen opkopende makelaars, beleggers of vastgoedhandelaren. De Nationale Vastgoedportefeuille is een van Nederlands’ grootste vastgoed inkooporganisaties. Dit samenwerkingsverband is opgezet om efficiënter om te kunnen gaan met de beperkte ruimte in Nederland. De Nationale Vastgoedportefeuille maakt het mogelijk om uw huis in Rotterdam snel en goed te verkopen tegen een marktconform bod.

Huis laten opkopen in Rotterdam?

Ook in Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Vlaardingen en Spijkenisse wordt veelvuldig gebruik gemaakt van huis opkopers. Het verkopen van een woning kan binnen een week plaatsvinden.

Lees meer over huis verkopen in Rotterdam via de site van De Nationale Vastgoedportefeuille. Het verkopen van elk soort woning in alle mogelijke staten kan eenvoudig en snel via De Nationale Vastgoedportefeuille. Het voordeel is dat u zelf bepaald wanneer u het huis uit gaat en het zelfs tijdelijk kan terughuren. Ook oude meubels of oude spullen mogen worden achtergelaten, kortom: geen stress bij het verkopen van uw oude woning.

Voor meer informatie over het verkopen van een huis in Rotterdam zonder hiervoor makelaarkosten te hoeven betalen, kunt u zich wenden tot de contactopties die zijn weergegeven op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille.

 

 

 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-rotterdam/