Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Barista inhuren op locatie

Wil je een barista inhuren op locatie? Lees dan vooral even mijn ervaring met het inhuren van een barista. Wellicht hebt je er iets aan.

 

Barista inhuren op de beursstand

Dit jaar was ik verantwoordelijk voor het invullen van onze beursstand. Ik kan je vertellen, hier komt veel bij kijken. In het voortraject bent je zo een paar weken kwijt met alleen maar dingen regelen. Van het aantal stroompunten op je beursstand tot het boeken van een hotel voor alle collega’s

 

Ik kwam er ook achter dat exposeren op een beurs is ook een prijzige aangelegenheid. Alleen de vierkante meters op de beursvloer en het ontwerp van de stand ging bij ons al over de honderdduizend euro heen. Om de investering terug te verdienen is het belangrijk om van te voren KPI’s te bespreken. Denk hierbij aan het aantal nieuwe leads dat gescoord moet worden.

 

Maar je kan alles nog zo goed geregeld hebben, als de koffie niet goed is, zal dat het enige zijn waar over gesproken wordt. Daarom heb ik hier ook niet op bezuinigd en wilde ik een barista inhuren. Dit is gelukt.

 

Mijn ervaring met een barista inhuren

Ik ben uitgekomen bij Bar Company. Deze partij stond hoog in de zoekresultaten wanneer ik zocht op ‘barista inhuren’. Na een offerte te hebben aangevraagd werd ik binnen drie uur teruggebeld om mijn wensen te inventariseren. Nog geen uur later had ik de offerte in mijn mail. Keurig. Alles stond erin wat we besproken hebben. Ook de prijs was netjes dus ik ging akkoord.

 

Een dag voor de eerste beursdag was de barista anwezig op de koffiemachine te installeren op onze bar. Wel zo fijn dat alles al klaar staat op de eerste dag dat de beurs open gaat.

 

Achteraf gezien ben ik zeer tevreden met de barista. Alles wat tot in de puntjes geregeld. Van lekkere chocolaatjes bij de koffie tot goede gesprekken met onze klanten. De barista was daarnaast representatief en dat is bij ons ook erg belangrijk. Ik heb me geen moment druk hoeven te maken over de ontvangst van onze standbezoekers, want dit deed de barista. En ook de koffie werd in hoog tempo verzorgd zodat ik hier geen omkijken naar had.

 

Dus, mocht je een barista willen inhuren voor je beursstand. Dan raad ik Barcompany.nl aan.

 

https://www.barcompany.nl/