Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Bij dakdekkersbedrijf De Dakmakers wordt u voorzien van het beste dakadvies

De dakdekker die u gedegen, eerlijk en betrouwbaar dakadvies over platte daken kan geven is dakdekkersbedrijf De Dakmakers. Met meer dan 35 jaar ervaring durven wij het dakadvies dat wij geven zeer professioneel te noemen. Buiten dat genieten wij ervan om onze jarenlange opgebouwde kennis over te brengen aan u. Want in die jaren hebben we een hoop bliksemschade, stormschade en waterschade langs zien komen. Dit zijn de problemen die de revue passeerden, maar er passeerden natuurlijk ook vele mogelijkheden de revue. Zo hebben we onder andere daken verduurzaamd met bomen, vetplanten, mos en zonnepanelen, jacuzzi’s op daken en balkons geplaatst en daken voorzien van houtsnippers. Dus wat u ook van plan bent met uw dak of wat er dan ook gebeurt is met uw dak, bij De Dakmakers weet u zeker dat we met een uitstekende en briljante oplossing komen.

 Ondanks dat we zeer graag een dak op klimmen voelen we ons ook op ons gemak bij u aan de keuken- of woonkamertafel, om u van uitgebreid en eerlijk advies te voorzien. U mag ons alles vragen, gekke of domme vragen bestaan namelijk niet. We vinden het meer dan leuk om u van advies te voorzien, met originele invalshoeken en hoogwaardig.

(Spoed)dakreparatie in Amsterdam nodig?

Heeft u een dakdekker nodig voor een spoed of gewone dakreparatie Amsterdam? Ook dan kunt u ons bellen. Amsterdam is een stad waar wij veel te vinden zijn. Zo hebben we in onze hoofdstad al vele daken gerepareerd, maar ook gerenoveerd en verduurzaamd. Bij meerdere grote bedrijven hebben wij een duurzaam dak gerealiseerd. Duurzame daken worden steeds populairder. Inmiddels bestaan er groene, witte, brandveilige, waterbufferende, luchtzuiverende, herbruikbare, geïsoleerde daken en daken met zonnepanelen. Huizen met zonnepanelen is zelfs een vaak gezien straatbeeld, de meeste nieuwbouwhuizen worden met zonnepanelen op het dak opgeleverd. Daken verduurzamen is niet alleen gunstig voor uw portemonnee maar ook zeker voor het milieu. Denkt u eraan uw dak te laten verduurzamen of heeft u advies, een reparatie of onderhoud aan het dak nodig? Bel nu met De Dakmakers op nummer 085-022 0680.

https://www.dakmakers.nl/